Visszavágott a Kalocsa

Visszavágott a Kalocsa

Visszavágott a Kalocsa

NBII-es férfi csapatunk itthon fogadta a kalocsaiakat. A két csapat között mindig nagy a rivalizálás, ősszel 26-28-ra vertük őket saját házuk táján, most visszacsaptak nekünk.

NBII felnőtt férfi (március 2.)
RKC – Kalocsai KC
26-29 (félidő: 11-16)
Jegyzőkönyv

Az erős Kalocsa csapatát fogadtuk a hétvégén. Az őszi szezonban nagyon kiélezett mérkőzen, 15-15-ös félidő után 26-28-ra nyertünk ellenük saját otthonukban. Most visszavágni jöttek hozzánk és férfi csapatunk végül nem bírt riválisával. Hullámzó volt a csapat teljesítménye, volt amikor 11 góllal ellépett az ellenfél, volt amikor 7-0-ás hat percet tudtunk hozni. A mérkőzés végén Takács László vezetőedző mondta el véleményét.

“A két csapat évek óta mindig nagyon jó mérkőzéseket játszik egymás ellen, parázs csaták ezek mindkét fél részéről. A tavaszi szezont mindenképpen szerettük volna jól kezdeni, de ahogy elkezdődött ez a mérkőzés, nem igazán láttam jelét annak, hogy mindenki odateszi magát, és nem csináltuk meg azt a védekezésben, amit megbeszéltünk. Ennek volt köszönhető, hogy a félidőben nagyobb gólkülönbségre tett szert az ellenfél. A második félidőre megbeszéltük, hogy lerohanjuk őket, ehhez képest rosszul átgondolt támadójáték és borzalmas védekezés jellemezte a csapatot a második félidő első 10 percében, ennek köszönhetően az ellenfél 11 góllal ellépett. Aztán egy minden mindegy alapon gyorsan cseréltem, és tényleg nekiálltunk futni, aminek az lett az eredménye, hogy 7-0-ás szakaszt produkáltunk röpke 6-7 perc alatt, amivel újra nyílttá tettük a mérkőzést. Sajnos a végjátékra elfáradtunk, és egy-két elrontott ítéletnek az érvényesítése bennmaradt a mérkőzésben (pl.: kihagyott büntető).”

Jövő héten, március 8-án pénteken Komlóra utazik a csapat, ahol nehéz feladat vár ránk, ha pontot szeretnénk szerezni. Jelenleg a tabella hatodik helyén állunk 13 ponttal, a Komló közvetlenül mögöttünk van.

leave a comment

Create AccountLog In Your Accountloading