Vége az ősznek a női NBI/B-ben

Vége az ősznek a női NBI/B-ben

Vége az ősznek a női NBI/B-ben

Az őszi szezon utolsó mérkőzésén is túl van női NBI/B-s csapatunk. Ezúttal a bajnokság élén álló Szombathelyi KKA otthonába látogattunk. Serdülőink és ifjúsági csapatunk is végzett az évre.

2018. december 8.
Szombathelyi KKA – RKC
38-24 (félidő: 19-13)
Jegyzőkönyv

Orbán László vezetőedző:
“Egy listavezető otthonában mindig különleges élmény játszani. Tisztességes, jó játékkal igyekeztünk az őszi szezont befejezni. Minden tudásunkat felhasználva szerettük volna lejátszani a mérkőzést. A két csapat között mind játékosállományban, mind fizikailag, játéktudásban minimum 6-7 gólos különbség van. Erre alapozva, készülve mérkőztünk.
Igyekezetünket a U12-es leánybajnokságból(!!!!!) érkezett két játékvezető ‘önhibájukon kívül’ rendre meggátolták. Nem ezért, de ennek folyományaként is alakult ki a végeredmény. Ha lenne értelme, hogy egy kicsi egyesület hallassa szavát, a játékvezető küldés koncepciójával kapcsolatban, megtennénk. A szurkolóknak, akik kitartottak mellettünk hálásak vagyunk! Akik pedig kritikát fogalmaztak meg, köszönjük! Tavaszra egy másabb arculattal szeretnénk megérkezni, hogy több örömet okozhassunk a bennünket támogatóknak.”

Következő mérkőzésünkre februárban kerül majd sor, hamarosan jövünk a tavaszi forduló mérkőzéseinek listájával.

Női ifjúsági 2018. december 8.
Szombathelyi KKA – Rinyementi KC
38-30 (félidő: 19-15)

Jegyzőkönyv

Leány serdülő másodosztály 2018. december 5.
Mosonmagyaróvári KC – Rinyamenti KC
28-22 (félidő: 17-9)

Jegyzőkönyv

leave a comment

Create AccountLog In Your Accountloading