Sajtóakkreditáció

Az írott és elektronikus médiumok újságírói, valamint fotóriporterei a Rinyamenti Kézilabda Club hivatalos, hazai mérkőzéseiről, eseményeiről akkreditáció birtokában tudósíthatnak. Ennek értelmében kérjük a sajtó munkatársait, hogy minden találkozó előtt akkreditálják magukat. A sajtó kérelmek leadására a mérkőzést megelőző napon 18:00 óráig van lehetőség!

KAPCSOLAT
Vörös Sándor
Telefon: +36–30–718–0679
E-mail: vorossandor@rkcnagyatad.hu

A médiumok munkatársai az akkreditáció kérésével kijelentik, hogy a Rinyamenti Kézilabda Club és a Magyar Kézilabda Szövetség vonatkozó szabályzatait ismerik és elfogadják.

Egyéb betartandó kötelezettségek
1. A sportcsarnok területén belül a számára fenntartott tartózkodási helyeket csak az esemény napján, legkorábban a kezdési időpontot megelőzően egy órával foglalhatja el. Ha ettől eltér, tudomásul veszi és elfogadja a biztonsági szolgálat intézkedéseit.
2. Elfogadja a Rinyamenti Kézilabda Club sportcsarnokra és az akkreditációs rendre vonatkozó szabályait.
3. Az akkreditáció csak az akkreditált személyre vonatkozik, más személy nem használhatja.
4. A belépéskor kapott karszalagot viseli, a biztonsági szolgálat kérésére ellenőrzésre felmutatja.
5. A sajtóbelépő másik mérkőzésre nem használható fel.
6. A sajtóakkreditáció külön engedély nélkül nem érvényes a klubvezetés, a játékosok és a VIP-vendégek által használt területre.

Szankciók
Az arra nem jogosult személy által igénybe vett akkreditációval a Rinyamenti Kézilabda Club a belépést megtagadhatja. Bármilyen rendbontásban, rendzavarásban való részvétel esetén a klub az érintettet kivezetteti a sportcsarnok területéről és eljárást indíthat ellene.

Create AccountLog In Your Accountloading