Remek csapatmunka a felnőtteknél, győzelem az ifiknél

Remek csapatmunka a felnőtteknél, győzelem az ifiknél

Remek csapatmunka a felnőtteknél, győzelem az ifiknél

A NEKA NBI/B-s női csapata látogatott hozzánk a hétvégén, ifistáink is játszottak szombaton. A felnőtteknél a jó csapatmunka se állította meg a Nemzeti Kézilabda Akadémiát, az ifjúságiban győzelmet sikerült elérni.

Úgy néz ki, hogy felnőtt női csapatunk tagjai, edzői egymásra találtak, és remek csapatmunkát tudtak bemutatni. Mind szurkolói, mind pedig szakmai szemmel nézve is jól játszottunk, bár a győzelmet nem sikerült megszerezni a rendkívül erős Nemzeti Kézilabda Akadémia ellen. Viszont a lányok erőt tudtak nyerni egymásból, így pozitívan, esélyesként állhatnak pályára visszalévő két hazai mérkőzésükön. De mindezek előtt a bajnokságot jelenleg vezető budaörsi csapat ellen kell teljesítenünk. Madarász Péter, a csapatunk edzője is hasonló véleményen van a lányokkal kapcsolatban: “Ezzel a hozzáállással a számunkra fontos két hazai mérkőzésünkön biztosan lesz győzelmi esélyünk.” Legyen így, szurkolóinkat sok szeretettel várjuk!

NBI/B felnőtt női (november 9.)
RKC – NEKA
22-28 (félidő: 13-17)

Jegyzőkönyv
Góllövők: Nagy Renáta: 8; Bozsók Dóra: 5; Hegedüs Dorottya: 4; Magó Anna: 2; Szandai Martina: 2; Brezovszky Fióna: 1.

Az RKC ifjúsági női csapatához most Óbudáról érkezett az ellenfél. A lányaink remek játékkal, fegyelmezetten, összeszedetten játszottak. Ez végül az eredményen is meglátszott, hiszen magabiztosan hoztuk a két pontot. Nagy Renáta edző a következőket mondta el a mérkőzésről: “Úgy jöttünk ki az öltözőből, hogy minden egyes játékos betartotta az edzői utasításokat. Nagyon fegyelmezettek voltak a pályán, mind a mezőny, mind kapus teljesítményben. Külön ki szeretném emelni Fuisz Rebekát, aki 13 helyzetet értékesített, és Finta Dóra csapatkapitányt 9 góllal, aki ugyanúgy húzta a csapatot. Úgy érzem, nagyon jó irányba haladunk, és hétről hétre egyre több pozitív dolgot kapok/kapunk vissza a pályán a játékosoktól.”

Női ifjúsági II. osztály (november 9.)
RKC – ÓKSI SE
36-30 (félidő: 20-16)

Jegyzőkönyv
Góllövők: Fuisz Rebeka: 13; Finta Dóra: 9; Brezovszky Fióna: 6; Patak Sarolta: 3; Tratnyek Bonita: 2, Varga Fruzsina: 2; Rácz Zoé Fanni: 1.

leave a comment

Create AccountLog In Your Account