Papírforma szezonzáró a nőknél – frissítve!

Papírforma szezonzáró a nőknél – frissítve!

Papírforma szezonzáró a nőknél – frissítve!

NBI/B-s női csapatunk a tabella harmadik helyén álló Kozármislenybe utazott az őszi szezon utolsó fordulójára.

A Kozármisleny ellen játszottuk az NBI/B női bajnokság 11. fordulóját, az őszi szezon utolsó mérkőzését. Az eredmény nem meglepő, bár csapatunk valamivel szorosabb mérkőzésre számított. Madarász Péter edző nyilatkozata: “A tabellán elfoglalt helyezése alapján jóval esélyesebb Kozármislenyhez utaztunk, ahol egy jóval szorosabb, jó mérkőzést szerettünk volna játszani. Sajnos a játékvezetők nem tudtak erről a tervünkről, és megverettek bennünket. Minden munkatársamnak, játékosomnak, szurkolóinknak kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új évet kívánok!

NBI/B felnőtt női (december 7.)
Kozármisleny SE – RKC
37-22 (félidő: 16-12)
Jegyzőkönyv
Gólszerzők: Kovács Dorina: 7; Magó Anna: 6; Bozsok Dóra: 3; Hegedüs Dorottya: 2; Brezovszky Fióna: 2; Kadlicsek Zea: 1; Szandai Martina: 1.

Női csapatunk a tabella 8. helyén áll, a tavaszi szezont február 7-én kezdik idegenben. Madarász Péter edző így foglalta össze az elmúlt időszak teljesítményét: “Nehéz szezonon vagyunk túl. De úgy gondolom, a félidőben elfoglalt nyolcadik helyezésesünk biztató a tavaszi szezonra nézve. Egy szóval jellemeztem az őszi szezont: hullámzó. Nem csak a tizenegy mérkőzés alatt, hanem egy adott mérkőzésen is tudtunk a hegy csúcsán és a völgyben is tartózkodni. Sőt voltak olyan mérkőzések, amelyeken többször is előfordult ez a hullámvasút. Mentálisan kell sokkal erősebbnek lennünk, és stabilabban játszanunk a jövőben. A munkát elkezdtük és jó úton haladunk. Köszönjük, a szurkolók biztatását.”

Ha a tavaszi szezon minden időpontja végleges, összegyűjtjük szurkolóinknak a mérkőzések listáit.

leave a comment

Create AccountLog In Your Account