Papírforma eredmény Budaörsön

Papírforma eredmény Budaörsön

Papírforma eredmény Budaörsön

Az NBI/B bajnokság élén álló Moyra-Budaörs otthonába látogatott felnőtt női csapatunk, ahol végül papírforma eredmény született. Az ifjúsági csapatunk haza tudta hozni idegenből a pontokat.

A bajnokság megnyerésére esélyes budaörsi csapat elleni mérkőzést elég nehezen kezdte női csapatunk, hiszen az ellenfél 8 góllal elhúzott. Aztán megrázták magukat lányaink, és az első félidő második részében már mi is hozzá tudtunk szólni a játékhoz, így 11-7-es eredménnyel mentünk a szünetre. A második félidő elején is nehezebben tudtunk a pályán érvényesülni, majd végül 10 gólos különbséggel értünk a mérkőzés végére. Madarász Péter edző a következőket nyilatkozta a mérkőzésről: “Sajnálom, hogy feltartott kézzel mentünk a pályára, de az első félidő végére már látszott, hogy mi is tudunk gólt lőni, és úgy gondolom, hogy visszajöttünk a mérkőzésbe. A második félidőben ugyanazokat a hibákat követtük el, mint az első félidőben. Sokkal fegyelmezettebbnek és koncentráltabbnak kell lennünk, hogy a számunkra rendkívül fontos két hazai mérkőzésen legyen esélyünk a győzelemre.”

Valóban két nagyon fontos mérkőzés előtt állnak a lányok, hiszen egymás után két hazai mérkőzésen fogadunk olyan csapatokat, melyek ellen fontos lenne behúzni a két-két pontot. Gyertek ki ti is a Nagyatádi Városi Sportcsarnokba, szurkoljunk együtt az RKC-nak

November 23, szombat 16 óra
RKC – Szombathelyi KKA U19

November 30. szombat, 16 óra
RKC – Dorogi ESE

NBI/B felnőtt női (november 17.)
Moyra-Budaörs – RKC
26-16 (félidő: 11-7)

Jegyzőkönyv
Gólszerzők: Nagy Renáta: 6; Szandai Martina: 6; Magó Anna: 2; Hegedüs Dorottya: 1; Bárdi Zsófia: 1.

Másodosztályos női ifjúsági csapatunk szintén a Budaörs ellen lépett pályára, ők magabiztosan, nagyarányú gólkülönbséggel tudtak győzni. Nagy Renáta edző a következőket mondta el a találkozóról: “A hosszú utazás meglátszott a lányok játékán az első félidő közepéig, mert szemmel láthatóan nem találták a helyüket a pályán. Utána azonban sikerült gyorsan összeszedniük magukat. Mindenki odatette magát támadásban és védekezésben egyaránt. Kicsit sok gólt kaptunk, kevesebbre számítottam, a kapusteljesítménnyel nem volt probléma, a védekezésünket kell kicsit jobban összeszedni. De úgy gondolom, hogy a 20 gólos győzelmet nem kell magyarázni. Gratulálok a lányoknak!”

Női ifjúsági II. osztály (november 17.)
Moyra-Budaörs – RKC
22-42 (félidő: 12-22)

Jegyzőkönyv
Gólszerzők: Finta Dóra: 10; Fuisz Rebeka: 9; Varga Fruzsina: 7; Brezovszky Fióna: 5; Tratnyek Bonita: 4; Rácz Zoé: 4; Patak Sarolta: 2; Melles Kira: 2.

Gratulálunk a lányoknak, november 23-án találkozunk!

leave a comment

Create AccountLog In Your Account