Most a bajnokságban győztük le a Mohácsot

Most a bajnokságban győztük le a Mohácsot

Most a bajnokságban győztük le a Mohácsot

Felnőtt női csapatunk ismét pontokat tudott szerezni a Mohács csapata ellen. Az ifinek és a serdülőnek sajnos nem sikerült a bravúr, de az összes lány kitett magáért és a csapatáért.

Nagyon fontos pontokat hoztunk el Mohácsról. Nemrég kupameccset játszottunk ellenük hazai pályán, akkor már lehetett sejteni, hogy verhető a Mohács, bár akkor is csak egy góllal tudtuk megfogni őket. NBI/B-s női csapatunk most is nyerni ment, és végül sikerült. Bár nem indult könnyen a mérkőzés, hiszen az ellenfél erős kezdésének köszönhetően 3 góllal elhúztak a 10. percben. Ezt szerencsére gyorsan ledolgozták lányaink, és a félidő végéig fej-fej mellett haladt a két csapat, az ellenfél egy gólos előnnyel ment el pihenőre. A második játékrész elején is kiegyenlített volt a küzdelem, majd beerősítettek a mieink, és könyörtelenül nekifeküdtek a Mohácsnak, többgólos előny szerezve. Aztán a 48. percben Antal Anett triplájának köszönhetően megpecsételtük a Mohács sorsát, és behúztuk tőlük a két pontot.

Madarász Péter edző nyilatkozata: “Egész héten szisztematikusan, sokat videózva készültünk erre a mérkőzésre. A lányok végre elhitték, hogy jobbak annál, mint amit ebben a bajnokságban mutattak, és hogy nyerhetnek itt Mohácson. A videózáson megbeszélteket sikerült megvalósítanunk, ennek köszönhetően rendkívül fontos 2 pontot szereztünk, amivel remélem az önbizalmuk is helyreáll. Gratulálok valamennyi játékosnak.”

Csapatunk jelenleg a tabella 7. helyén, a középmezőnyben tanyázik a 4. forduló után. A lányok most hétvégén itthon játszanak, szombaton a Vasas SC csapatát fogadjuk a Nagyatádi Városi Sportcsarnokban 18 órától. Gyertek el, hogy minél többen szurkolhassunk lányainknak, hajrá RKC!

NBI/B felnőtt női (október 13.)
Mohács TE 1888 – RKC
23-25 (félidő: 12-11)

Jegyzőkönyv
Gólszerzők: Nagy Renáta: 5; Magó Anna: 5; Hegedüs Dorottya: 5; Antal Anett: 5; Kovács Dorina: 3; Szandai Martina: 2.

Sajnos az ifjúsági csapatunk nem volt szerencsés, és bár végig küzdötték a mérkőzést és viszonylag kiegyenlített volt a küzdelem; a végére mégsem sikerült megszerezni a két pontot. Nagy Renáta edző a következőket mondta el a mérkőzésről: “Sajnos az egyik kezdő játékosom nem tudott szerepelni a mérkőzésen, ami nagy hátrányt jelentett a 60 perc alatt. Így sajnos jobbnak bizonyult az ellenfél, koncentráltabbak és pontosabbak voltak. Hibák mindig vannak, de azon vagyunk, hogy kijavítsuk őket és hétről hétre jobbak legyünk.”

Női ifjúsági II. osztály (október 13.)
Mohács TE 1888 – RKC
30-28 (félidő: 15-14)

Jegyzőkönyv
Gólszerzők: Fuisz Rebeka: 9; Patak Sarolta: 6; Finta Dóra: 6; Brezovszky Fióna: 5; Rácz Zoé: 1; Tratnyek Bonita: 1.

A Mohács ellen az ifihez hasonló, kicsit szorosabb eredményt ért el serdülő leány csapatunk is. Kurucz Ivett edző a következőket nyilatkozta a lányok mérkőzéséről: “Támadásban voltak nagyon jó megoldásaink és végig jól küzdöttünk. Sajnos a védekezésünk azonban gyenge volt, keveset ütköztünk. Fontos helyzetekben voltak olyan játékvezetői ítéletek, melyek nagyban befolyásolták a végeredményt.”

Leány serdülő II. osztály (október 13.)
Mohács TE 1888 – RKC
28-27 (félidő: 16-15)

Jegyzőkönyv

leave a comment

Create AccountLog In Your Account