Március 14-től nincsenek mérkőzések és edzések sem

Március 14-től nincsenek mérkőzések és edzések sem

Március 14-től nincsenek mérkőzések és edzések sem

További intézkedések a koronavírus miatt kialakult rendkívüli helyzetben. Kattintsanak, olvassák el tájékoztatónkat.

Magyarország Kormányának koronavírussal kapcsolatos megelőzési intézkedései értelmében az egész országra vonatkozóan veszélyhelyzetet hirdetett meg március 11-én. A Magyar Kézilabda Szövetség is meghozta döntését és intézkedéseit az üggyel kapcsolatban, melyet egy az egyben közlünk:

“A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.”

A Rinyamenti Kézilabda Club ezen intézkedésekkel teljes mértékben egyetért, azokat minden pontban teljesíti. Ennek értelmében az összes korosztályban minden mérkőzést, edzést és egyéb klubszintű összejövetelt törölt. A döntés visszavonásig érvényes. Reméljük, hogy ezen intézkedések is hozzájárulnak a koronavírus terjedésének megállításához, és mielőbb visszatérhetünk a pályákra. Megértésüket és türelmüket köszönjük, jó egészséget!

leave a comment

Create AccountLog In Your Account