Magabiztos győzelmek Gyömrőn

Magabiztos győzelmek Gyömrőn

Magabiztos győzelmek Gyömrőn

Másodosztályos női ifjúsági és másodosztályos leány serdülő csapataink is haza tudták hozni a két pontot idegenből. Mindketten a Gyömrő ellen játszottak.

Női ifjúsági II. osztály (május 10.)
Gyömrő VSK – RKC
24-32 (félidő: 12-16)

Jegyzőkönyv

Gyömrőre utazott a csapat, ahol az ellenfél nem talált módszert arra, hogy a nagyatádi lányokat megállíthassa. A győzelem a miénk, Nagy Renáta vezetőedző a következőket mondta el a megmérettetésről: “Nagyon hosszú volt az út, ez látszódott a lányok játékán, de attól függetlenül el tudtuk hozni a két pontot. Összeszedettebbnek kell lenni, jobban koncentrálni a következő meccsen. Gratulálok a lányoknak.”

A lányok jelenleg a tabella 7. helyén állnak magabiztosan. Legközelebb itthon találkozhatunk velük, május 18-án 16 órától játszanak a Szombatelyi KKA ellen.

Leány serdülő II. osztály (május 10.)
Gyömrő VSK – RKC
17-24 (félidő: 7-13)

Jegyzőkönyv

Az ifjúsági csapathoz hasonlóan a serdülők is magabiztosan győztek a vendéglátók ellen. Kurucz Ivett vezetőedző nyilatkozata: “Az első félidőben jó játékkal sikerült nagy előnyt szerezni, de sajnos a második játékrészben elfáradtunk és sok hibával játszott a csapat! Örülünk az újabb győzelemnek!”

Ők is itthon fognak legközelebb játszani, akkor a tabellán közvetlenül mögöttünk egy ponttal álló Mosonmagyaróvári KC az ellenfelünk. Május 18-án 14 órától sok szeretettel várjuk szurkolóinkat! Hajrá RKC!

leave a comment

Create AccountLog In Your Account