Liga Kupa győzelem hazai pályán

Liga Kupa győzelem hazai pályán

Liga Kupa győzelem hazai pályán

Felnőtt női csapatunk soron következő Liga Kupa meccsét a Mohács csapata ellen játszotta. A végig feszült, izgalmas mérkőzést végül az utolsó másodpercben nyertük meg.

Az első félidő feléig úgy nézett ki, hogy a két csapat teljesen kiegyenlítetten játszik egymás ellen, hiszen fej-fej mellett haladtak. Aztán a félidő második félében a Mohács rákapcsolt, és a szünetre 2 gólos hátránnyal mentek le lányaink az öltözőbe. A második játékrész eleje kisebb hátránnyal kezdődött, hiszen három gólos különbségre is elhúzott az ellenfél. Aztán a 40. percben megrázták magukat a hazaiak, és behozták hátrányukat, majd’ az utolsó 5 percben átvették a vezetést is, de a Mohács szinte egyből egyenlített. Az utolsó 3 percben 22-22 volt az állás, minden idegszála feszült volt a két csapatnak; mígnem Balaskó Andrea egy jól irányzott dobással az utolsó másodpercben (!) megszerezte az RKC győzelmét.

Madarász Péter edző a következőket mondta el a mérkőzésről: “Küzdelmes mérkőzés volt, a második félidei védekező munkának köszönhetjük a győzelmet. Gratulálok a csapatnak!”

Női Liga Kupa (szeptember 28.)
RKC – Mohács TE 1888
23-22 (félidő: 12-14)

Jegyzőkönyv
Góllövők: Bozsók Dóra: 5; Nagy Renáta: 5; Hegedüs Dorottya: 5; Balaskó Andrea: 3; Brezovszky Fióna: 2; Karsai Anna: 2; Kovács Dorina: 1.

A Mohács elleni mérkőzés tanulságos volt, hiszen a bajnokságban is találkoznak egymás ellen a csapatok. Reméljük október 13-án is tudjuk hozni ezt az eredmény ellenük idegenben. A lányok legközelebb NBI/B bajnoki mérkőzést játszanak itthon, Nagyatádon a városi sportcsarnokban október 5-én szombaton a Gárdony-Pázmánd ellen. Sok szeretettel várjuk szurkolóinkat, hajrá RKC!

leave a comment

Create AccountLog In Your Account