Középmezőnyben zárta férfi csapatunk az őszi szezont

Középmezőnyben zárta férfi csapatunk az őszi szezont

Középmezőnyben zárta férfi csapatunk az őszi szezont

A tabella harmadik helyén álló MK Pelikán-Siklós KC otthonába látogatott férfi csapatunk. Egy végletekig izgalmas, kiegyenlített mérkőzésen maradt alul csapatunk. Ezzel vége az őszi szezonnak is, jelenleg a tabella hatodik helyén állunk

2018. december 2.
MK Pelikán-Siklós KC – Rinyamenti KC
25-24 (félidő: 11-13)

Jegyzőkönyv

Takács László vezetőedző:
“Utolsó fordulónkban Siklósra látogattunk. A bajnokság egyik esélyese ellen nagyon nehéz mérkőzésre számítottunk. A végeredmény nem biztos, hogy mutatja a mérkőzés teljes képét, ugyanis az elején 6-2-re vezettünk, ami azt jelenti, hogy nagyon jó volt a védekezésünk, remek kapusteljesítménnyel rukkoltunk elő. Támadásban maradt bennünk valamennyi, jobban kellett volna kihasználnunk az ellenfél botlásait és nagyobb különbségre kellett volna szert tennünk. Ez sajnos nem sikerült, az ellenfél két gólra feljött a félidő végére.
A második félidő elején ismét el tudtunk tőlük lépni, négy gólos különbségnél az ellenfél edzője időt kért, és ez sajnos jó hatással volt a vendéglátóinkra, ugyanis egalizálni tudták az eredményt 22-22-nél. Itt volt egy rontott ziccerünk, ami miatt a hazaiak két góllal elléptek tőlünk; ezt gyorsan egalizálni tudtuk még. Siklósi vezetésnél sajnos a végén – úgy éreztem – a játékvezetők sokáig hagyták támadni a hazai csapatot; majdnem egy percen keresztül ők támadtak és nekünk csak 8 másodpercünk maradt az egyenlítésre, ami nem sikerült. Úgy gondolom, hogy a játékosaim felé hiányérzet nincs, nagyon jó mérkőzést játszottunk egy nagyon erős ellenféllel szemben. Innentől kezdve nekünk senkitől nem kell félnünk idegenben sem.
Szurkolóinknak köszönjük a féléves biztatást, reméljük tavasszal is minél több mérkőzésünkre ki fognak jönni. Kellemes ünnepeket, boldog új évet kívánunk az egész csapat nevében!”

Hamarosan jövünk a féléves összefoglalóval, illetve a tavaszi mérkőzéslistával.

leave a comment

Create AccountLog In Your Accountloading