Kőkemény döntetlen – frissítve!

Kőkemény döntetlen – frissítve!

Kőkemény döntetlen – frissítve!

NBII-es férfi csapatunk idegenben játszotta a bajnokság 15. fordulóját. A Komló csapata nagy riválisa a nagyatádiaknak, ősszel sikerült legyőznünk őket itthon, most is végig jobbak voltunk náluk, mégis az utolsó pillanatban egyenlíteni tudtak.

NBII. férfi felnőtt (március 8.)
Sport36-Komló U23 – RKC
23-23 (félidő: 11-14)

Jegyzőkönyv

Az őszi forduló mérkőzéséhez kísértetiesen hasonlított a március eleji megmérettetés. Októberben is három gólos különbséggel mentünk pihenőre (14-11), és akkor is csak 23-at tudtak dobni a komlóiak. Bár mi akkor kettővel többet, most nem jött össze a vége. Kőkemény összecsapások jellemezték a találkozót, néhány játékvezetői ítélet is nehezítette a feladatunk. Az ellenfél az utolsó pillanatban hétméteresből szerezte meg az egyenlítő gólt, így a megérdemelt két pont helyett csak egyel tértünk haza. Takács László vezetőedző a következőket mondta a meccsről:

“Két pontért mentünk, de a mérkőzés nem úgy alakult sajnos, ahogy terveztem. Nem tudtunk az ellenféltől nagyobb különbségre ellépni, szereztünk egy pár gólos előnyt, de ez nem volt túl megnyugtató a játékunk szempontjából sem. A végjátékot három gólos előnnyel kezdtük, de buta hibák miatt és egy-két – úgy érzem, hogy – téves játékvezetői ítéletnek köszönhetően döntetlen értünk el. Sajnos részünkről egy piros (Horváth Gergő) és egy kék lap (Gelencsér László) is befolyásolta a mérkőzés kimenetelét.”

A tavasszal még nem sikerült mérkőzést nyerni a csapatnak, Takács László elmondta, hogy ezt a következő bajnokin mindenképp orvosolni szeretnék. Erre minden esély megvan, hiszen a Satelit SE látogat hozzánk március 16-án szombaton a városi sportcsarnokba. A barcsiak 8 ponttal vannak lemaradva tőlünk a tabellán, bár itt is felkészülhetünk meglepetésekre, hiszen ősszel 22-16-ra kikaptunk tőlük. Mindenkit sok szeretettel várunk, gyertek minél többen szurkolni!

Nőnapkor nem csak felnőtt csapatunk látogatott Komlóra, hanem ifjúsági gárdánk is pályára lépett a baranyaiak ellen. A harmadosztályos bajnokságban a Komló magasan vezeti a tabellát, 19 ponttal vannak előttünk, úgyhogy az eredmény nem meglepő sajnos.

Férfi ifjúsági harmadosztály (március 8.)
Sport36-Komló – RKC
48-19 (félidő: 25-7)

Jegyzőkönyv,

Csomós Domonkos csapatkapitány összefoglalóját olvashatjátok: “Az öltözőben, előre megbeszéltek alapján azt kértem a csapattól, hogy támadásban kimérten és nyugodtan játszunk, és bármi is történik érjünk vissza, ne hozzuk a kapusainkat olyan helyzetbe, hogy csak ziccerből kapjanak lövéseket. A meccs első pár percében ez sikerült is, majd egy buta 2 percet követően a csapat játéka megtört. Az amire előre is számíthattunk, az ellenfél aki más erőt képvisel, érvényesíteni tudta a saját játékát, és már az első félidőben eltudta dönteni a meccset. A második félidőben voltak jó periódusaink, azonban javítani a helyzeten így sem sikerült. Sajnos a fiúk elveszítettek a hitük, de fontos meccseink jönnek a bajnokságban, így előre nézünk, és próbálunk minél jobban teljesíteni az előttünk álló mérkőzéseken.”

Kezdőcsapat: Haracsi Barna, Czene Benjamin,Csomós Domonkos, Miháldinecz József, Horváth Dominik, Horváth Dávid, Radák SomaCserék: Andik Dorián, Lukács Dávid, Karsai Gábor

Ifjúsági csapatunk is a Satelit SE-vel fog játszani itthon, március 16-án szombaton 14 órától sok szeretettel várjuk kedves szurkolóinkat!(

leave a comment

Create AccountLog In Your Accountloading