Kiskőrösön játszottak férfi csapataink – frissítve a serdülő eredménnyel!

Kiskőrösön játszottak férfi csapataink – frissítve a serdülő eredménnyel!

Kiskőrösön játszottak férfi csapataink – frissítve a serdülő eredménnyel!

NBII-es férfi csapatunk, és harmadosztályos férfi ifjúsági csapatunk is Kiskőrös ellen lépett pályára idegenben ezen a hétvégén. A felnőtt csapat egy góllal verte az ellenfelet, ifi csapatunk sajnos nem tudott pontot szerezni.

A bajnokság harmadik fordulójában idegenbe utazott felnőtt férfi csapatunk. Az egyik nagy riválisunk, a Kiskőrös fogadta őket. Az első félidőt négy gólos előnnyel fejeztük be, de a második játékrészre összeszedte magát a Kiskőrös. A hajrában végül az RKC egy góllal jobbnak bizonyult, a fiúk haza tudták hozni az értékes két pontot.

Takács László vezetőedző a következőket mondta el a mérkőzésről: “Minden évben nehéz mérkőzést játszunk a Kiskőrös ellen, ez most is így volt. Az első félidőben megnyertük a mérkőzést, a másodikban elbuktuk; legalábbis sokáig úgy nézett ki, de jött a végjáték amit ismét sikerült a magunk javára fordítani.”

NBII felnőtt férfi (szeptember 28.)
Kiskőrösi KS Kft. – RKC
26-27 (félidő: 13-17)

Jegyzőkönyv
Gólszerzők: Bojtor Dávid: 11; Takács László: 5; Kozics Attila: 4; Magyar Barnabás: 2; Tóth Simon: 1; Kozics László: 1; Soós Rómeo 1; Horváth Marcell: 1; Horváth Gergő: 1.

Harmadosztályos férfi csapatunk is Kiskőrösön játszott, Jeszencsák Edvin vezetőedző nyilatkozatát olvashatjátok: “Az előző ellenfelünkhöz hasonlóan Kiskőrösön is, a mienknél erősebb játékerőt képviselő ellenfél fogadott bennünket. Ráadásként sérülés és egyéb okok miatt, nem volt mindenki bevethető ezen a találkozón. Ismét mindenkinek helyén volt a szíve, az eredménytől függetlenül a lefújás pillanatáig az egész csapat derekasan helyt állt, úgy hogy három játékosunk az ifi mérkőzést megelőzően a serdülő csapatban is érdekelt volt. Közülük ketten 60 perces játék után, kezdőként léptek pályára a nagyobbak között. Nehéz volt védekezni is és támadni is a mieinknél magasabb játékosokkal szemben. Ennek ellenére több olyan akciót is sikerült gólra váltanunk, melyeket a mérkőzést megelőzően, ha hiányosan is, de gyakoroltunk. Több alakalommal is sikerült jól védekezünk, de ezen mindenképpen mozdulnunk szükséges a keményebb modor és a több alkalommal felvállalt ütközések irányába. Minden játékosomnak köszönöm a példaértékű küzdeni tudást!”

Férfi ifjúsági III. osztály (szeptember 28.)
Kiskőrösi KS Kft. – RKC
38-17 (félidő: 20-6)

Jegyzőkönyv
Gólszerzők: Czene Benjamin: 5; Horváth D.: 4; Karsai Gábor: 2; Pitz Bence: 2; Szentgyörgyi Gergő: 2; Kanyar József: 1; Tóth Simon: 1.

Az RKC fiú serdülő csapata a III. osztályban játszik, és szintén a Kiskőrös csapata ellen játszottak. Takács László legényei próbáltak helyt állni, de az erőfölénnyel nem tudtak mit kezdeni. Edzői nyilatkozat: “A hosszú utazás után, nehéz mérkőzésre számítottam, ami így is történt. Az ellenfél fizikálisan lényegesen erősebb, posztonként kb. 20 kg.- mal volt erősebb. Ezt az erőfölényt egy ideig kompenzálni tudtuk a gyors játékunkkal, azonban csak idő kérdése volt, hogy mikor őrlődünk föl fizikálisan. Ebben az évben sajnos ilyen mérkőzésekre kell számítani, de természetesen nem adjuk föl, és megyünk tovább. Nekünk az a célunk, hogy fokozatosan beleerősödjünk ebbe a mezőnybe. “

Fiú serdülő III. osztály (szeptember 28.)
Kiskőrösi KS Kft. – RKC
38-24 (félidő: 17-9)

Jegyzőkönyv
Gólszerzők: Pitz Bence 7, Medeg Marcell 6, Kanyar József 4, Koósz Donát 3, Világos Kornél 2, Kalmár Viktor 1, Tóth András 1

A fiúkkal legközelebb október 6-án vasárnap találkozhat a haza közönség, akkor a Bajai KSE látogat hozzánk. 16 órától a felnőttek játszanak, 18 órától az ifi lép pályára, a serdülők 13.30-kor mérkőznek meg a bajaiakkal. Mindenkit szeretettel várunk, hajrá RKC!

leave a comment

Create AccountLog In Your Account