Két mérkőzésből két pont a nőknél

Két mérkőzésből két pont a nőknél

Két mérkőzésből két pont a nőknél

Egy nagyszerű vendégbeli eredmény, és egy rosszkor jött vereség itthon. NBI/B-s női csapatunk a tabella 9. helyéről indul a nehezebb ellenfelek ellen.

A női NBI/B-s bajnokság 14. fordulójában Gárdonyra utaztak lányaink. Fontos mérkőzés állt előttük, hiszen a tabellán egymás mellett állt a két csapat. Az őszi eredmény alapján nagy küzdelemre lehetett számítani, hiszen akkor a gárdonyiak két góllal győztek le minket itthon. Most nálunk pattogott a labda, és be is húztuk a két pontot. A mérkőzésen végig nálunk volt a vezetés és a kezdeményezés, így alakult ki 5 gólos előnyünk a félidő végére. A mérkőzés végééig tudtuk magunk tartani, magabiztosan nyertük a találkozót. Madarász Péter edző a következőket nyilatkozta: “Nagyon fontos volt számunkra ez a mérkőzés, mert a Gárdony csapata egy ponttal volt előttünk a tabellán. Örülök hogy játékosaim átérezték ezt, és koncentráltan, nagyon fegyelmezetten hajtották végre a megbeszélt taktikai utasításokat. A védekezésünk és a kapus teljesítmény egész mérkőzésen nagyon jól működött, és úgy gondolom a 48. percig a támadó játékunkkal sem volt különösebb probléma. Ott egy kicsit megakadt a gépezet, de így is sikerült begyűjtenünk a két pontot. Gratulálok a lányoknak és remélem a következő mérkőzésre is át tudjuk menteni ezt a jó formát.”

NBI/B felnőtt női, február 22.
Gárdony-Pázmánd NKK – RKC
25-27 (félidő: 8-13)

Jegyzőkönyv
Gólszerzők: Kovács Dorina: 8; Hegedüs Dorottya: 6; Lapos Laura: 5; Bozsok Dóra: 3; Kadlicsek Zea: 3; Magó Anna: 2.

A 15. fordulóban Mohács látogatott hozzánk a Nagyatádi Városi Sportcsarnokba, ahol népes közönség előtt léptünk pályára. Döcögősen indult az első félidő, de a lányok a 30. percre át tudták venni a vezetést. A második játékrészben aztán az olajozott támadójátékunk elveszett, így lehetett az, hogy az mohácsiak átvették a vezetést, és a végén még a két pontot is elvitték. Madarász Péter edző nyilatkozata: “Sajnos nem tudtuk begyűjteni a két pontot ezért nagyon csalódott voltam és a játékosokat is megviselte ez a vereség. A védekezésünk és a kapus teljesítmény jól működött, ezt bizonyítja a 22 kapott gól. Ennyi góllal hazai pályán mecset kell nyerni! A támadó játékunk volt a fő probléma. A helyzeteink megvoltak, de nagyon sokat el hibáztunk. Sajnos szerencsénk sem volt, ami az ellenfélnek befelé pattant az nálunk mind kifelé. Tovább folytatjuk a munkát és megpróbálunk “bravúr” pontokat szerezni, hogy nyugodtan érkezzünk meg a bajnokság végén levő fontos mérkőzéseinkbe.”

NBI/B felnőtt női, március 1.
RKC – Mohács TE 1888
20-22 (félidő: 10-9)

Jegyzőkönyv
Gólszerzők: Hegedüs Dorottya: 9; Lapos Laura: 3; Magó Anna: 3; Kovács Dorina: 2; Kadlicsek Zea: 2; Bárdió Zsófia: 1.

A következő héten a Vasas SC otthonába látogatunk, utána pedig március 13-án pénteken a Csurgói NKC csapatát fogadjuk itthon. Gyertek, szurkoljunk együtt, hajrá RKC!

leave a comment

Create AccountLog In Your Account