Kalocsán maradtak a fiúk pontjai

Kalocsán maradtak a fiúk pontjai

Kalocsán maradtak a fiúk pontjai

Férfi csapataink nem tudták hazahozni idegenből a pontokat. A Kalocsának fújó játékvezetők megtörték az RKC-t. Se a felnőtteknek, se az ifinek nem sikerült.

NBII-es felnőtt csapatunk győzni ment Kalocsára. Az első félidőt hoztuk is, de a második játékrészben a játékvezetői ellenszél megtörte az RKC-t, és végül otthagytuk a két pontot. Takács László vezetőedző a következőket nyilatkozta: “A sok hiányzó ellenére a 2 pontért utaztunk Kalocsára. Az első félidőben uraltuk a mérkőzést, a második játékrészre sajnos a játékvezetők a szabálykönyvet kiforgatták és félelemtől reszkető módon óriási elánnal kezdték el támogatni a hazai csapatot. Minden dicséretet megérdemelnek a játékosaim, akik sajnos a végére picit megtörtek a hathatós játékvezetői nyomásnak köszönhetően. Remélem a jövőben a két elvtárs útjai nem keresztezik a miénket, mert abból jó biztosan nem sülne ki.”

NBII felnőtt férfi (október 12.)
Kalocsa KC – RKC
39-31 (félidő: 18-19)

Jegyzőkönyv
Gólszerzők: Takács László: 9; Horváth Gergő: 4; Kozics László: 4; Magyar Barnabás: 4; Soós Romeó: 3; Kozics Attila: 3; Talián Bálint: 2; Tóth Simon: 2.

Az 5. forduló után a tabella 6. helyén, a mezőny közepén áll férfi csapatunk. Október 20-án a listán egyel előttünk álló Holler UFC látogat hozzánk. Gyertek, szurkoljunk együtt az RKC-nak! Vasárnap, 16 óra!

Az egymásért küzdés szimbóluma az RKC férfi ifjúsági csapata. Ezernyi hátráltató okok, és mégis mindig helyt állnak magukért, bár pontot most sem tudtak szerezni. Jeszencsák Edvin így értékelte a Kalocsa elleni megmérettetést: “Sérülés, iskolai elfoglaltság, felnőtt kerettagság miatti szerepléskorlátozás miatt négy játékosunknak kellett idegen poszton játszania. Ebből következett, hogy a kispadunkon egyetlen cserelehetőségünk volt, az is kapus poszton. Mindez megpecsételte a mérkőzés kimenetelét, nekünk ismét maradt az egymásért való lelkes küzdés, amiből újra jelesre vizsgázott mindenki. Köszönet érte!”

Férfi ifjúsági III. osztály (október 12.)
Kalocsa KC – RKC
28-18 (félidő: 16-7)

Jegyzőkönyv
Gólszerzők: Szentgyörgyi Gergő: 8; Pitz Bence: 3; Kanyar József: 3; Czene Benjamin: 2; Radák Soma: 2.

leave a comment

Create AccountLog In Your Account