Jegyinfó

Jegy- és bérletárak 2017/2018

A Rinyamenti Kézilabda Club hazai bajnoki találkozóira vonatkozó jegy- és bérletárak az elmúlt évekhez hasonlóan nem emelkedtek, ugyanakkor a mérkőzésprogram ismeretében több változás is bevezetésre kerül.

2017. október 7-től az őszi szezonban négy alkalommal is egymás után lép pályára NBII-s férfi, valamint NBI/B-s női csapatunk. A találkozókra a felnőtt belépők 500,-, míg a nyugdíjas és diákjegyek 400 Ft-os áron válthatók meg.

Klubunk vezetői gondoltak azon szurkolókra, akik mindkét mérkőzést szeretnék megtekinteni, s ezt szem előtt tartva bevezetünk egy kedvezményes belépőtípust: a felnőtt “dupla élmény” jegy 700,-, míg a nyugdíjas és diákjegy 600 Ft-os áron kerül a pénztárba. A belépés 14 éves kor alatt továbbra is díjtalan.

Az NBI/B-s és az NBII-s bajnokikra érvényes szezonbérlet idén is 4.000 – 4.000 Ft-os áron vásárolható meg a hazai mérkőzések alkalmával a jegypénztárban. A bérletek a 2017/2018-as szezon hazai bajnoki mérkőzésire és a hazai Magyar Kupa mérkőzésekre is érvényesek.

MÉRKŐZÉSEK HÁZIRENDJE

Felhívjuk azon szurkolóink figyelmét, akik a felnőtt mérkőzést megelőzően az ifjúsági találkozót is megtekintik, hogy a mérkőzés után a szabályok értelmében szektorürítést kell tartania az egyesületnek. Azaz az utánpótlás meccsek után a lelátókat el kell hagyni, majd utána felmutatva a jegyet, vagy bérletet lehet újra elfoglalni a helyeket.

A nagyatádi Városi Sportcsarnok minden hazai mérkőzés előtt egy órával nyitja meg a kapuit a szurkolók előtt.

Create AccountLog In Your Accountloading