Igazságos döntetlen a férfiaknál

Igazságos döntetlen a férfiaknál

Igazságos döntetlen a férfiaknál

A bajnokságban öt ponttal előttünk álló Dél Takarék Mecseknádasd csapatát fogadta itthon férfi NBII-es csapatunk a bajnokság 19. fordulójában. Kiélezett mérkőzés, igazságos döntetlen.

Felnőtt férfi NBII. (április 6.)
RKC – Dél Takarék Mecseknádasd
23-23 (félidő: 10-13)

Jegyzőkönyv

Ősszel a két csapat nem tudott megmérkőzni egymással, ugyanis egy technikai hiba miatt a csapatunk nem tudott pályára lépni idegenben a Mecseknádasd ellen. Most itt volt az ideje, hogy egymásnak feszüljön a két csapat.

A jelenleg a tabella harmadik helyén álló baranyai csapat erősen kezdett, de mi is hamar talpra álltunk, és a két csapat fej fej mellett haladt. Főleg a második félidő volt kiegyensúlyozott, pár megkérdőjelezhető játékvezetői ítélet ellenére látványos, izgalmas mérkőzést láthatott a hazai közönség. Takács László vezetőedző a következőket nyilatkozta:

“Hol az egyik fél, hol a másik fél állt jobban. A mérkőzéstől azt kaptam amit vártam: szoros csatát, kiegyenlített játékot. Egy-két apróbb hiba döntött azon, hogy melyik fél nem nyert; úgy gondolom, hogy a végén igazságos döntetlen született.”

Ezzel az egy ponttal a bajnokság hetedik helyén állunk 18 ponttal, ugyanennyije van a Komlónak is. Április 13-én Kiskőrösre utazik a csapat a két pontért.

leave a comment

Create AccountLog In Your Accountloading