Ifjúsági és serdülő győzelem, felnőtt vereség a férfiaknál

Ifjúsági és serdülő győzelem, felnőtt vereség a férfiaknál

Ifjúsági és serdülő győzelem, felnőtt vereség a férfiaknál

Hazai pályán játszottak felnőtt és az ifjúsági férfi csapataink is. A Holler UFC látogatott hozzánk, és sajnos a felnőtteknek nem sikerült győzni, míg az ifistáink megérdemelt győzelemmel itthon tudták tartani a két pontot. Serdülő csapatunk a Baja felett győzedelmeskedett.

Bár a két pont megszerzése volt a cél a vasárnap pályára lépő felnőtt NBII-es férfi csapatunknak, nehéz feladat várt rájuk. A két csapat nagyot küzdött egymás ellen, az első félidőben kiegyenlített volt a mérkőzés; de a mieink valahogy nem találták meg a számításuk. Sajnos, ahogy a végeredmény is mutatja, ez nem a fiúk napja volt. Takács László edző a következőket mondta el a mérkőzésről: “Ma a két pont megszerzése volt a cél. Bíztam abban, hogy jó játékkal tudunk előrukkolni annak ellenére is, hogy sérültjeink mellett Horváth Szilárd és Soós Rómeó is betegséggel küszködött. Eddig minden mérkőzésen volt olyan játékosom, aki átlendítette a csapatot a holtponton. Ma azonban nem volt ilyen sem elől, sem hátul. Bízom benne, hogy kilábalunk a gödörből, és Siklóson sikerül megszereznünk a két pontot.”

NBII felnőtt férfi (október 20.)
RKC – Holer UFC
27-31 (félidő: 13-14
)
Jegyzőkönyv
Gólszerzők: Bojtor Dávid: 9; Soós Rómeó: 5; Kozics Attila: 5; Talián Bálint: 3; Takács László: 2; Kozics László: 2; Tóth Simon: 1.

Ifjúsági csapatunk is a Holler UFC ellen lépett pályára, ők már több szerencsével jártak – megérdemelt győzelmet húztak be. Olvassátok Jeszencsák Edvin edző összefoglalóját: “Eltekintve a második félidő közepe tájékán mutatkozó hullámvölgytől, a mérkőzés jelentős időtartama alatt a mi akartunk érvényesült. Elöl kissé nehézkesen indult a szekér, de azt követően a gólhelyzetek kialakítása, és azok értékesítése percről-percre feljavult. A védekezésünk időnként nem állta a helyzet magaslatán, főként a már megemlített hullámvölgyben, amikor is több, könnyen elkerülhető gólt kaptunk, de ennek ellenére megérdemelten nyertük a mérkőzést. A következő fordulóban nehezebb dolgunk lesz, Siklóson lépünk pályára, ellenük többre lesz szükség, ha közel akarunk maradni hozzájuk. Gratulálok a fiúknak, és köszönjük a dobokkal is megerősített szurkolást!”

Férfi ifjúsági III. osztály (október 20.)
RKC – Holer UFC
34-26 (félidő: 19-9
)
Jegyzőkönyv
Gólszerzők: Horváth Dávid: 10; Pitz Bence: 6; Radák Soma: 6; Czene Benjamin: 4; Kanyar József: 3; Szentgyörgyi Gergő: 2; Horváth Dominik: 2; Zachariás Márton: 1.

A fiú serdülő csapatunk is haza pályán mutatkozott meg. Ők a Türr István DSE Baja ellen játszottak vasárnap ebéd után. Edzőjük, Takács László a következőket mondta el a fiúk munkájáról: “Tudtuk, hogy ma egy szerényebb képességű csapattal fogunk szemben állni, ezért azt kértem a játékosaimtól, hogy tiszteljék meg őket azzal, hogy minél több góllal verjük meg őket. Sajnos túlságosan is tiszteltük az ellenfelet, ezért rengeteg technikai hiba, védekezési probléma alakult ki, rengeteg biztos helyzetet hagytunk ki. Ez nem jó jel a jövőre nézve. Én úgy gondolom, hogy az én játékosaim ennél sokkal többet tudnak, ebből azonban a mai napon nem láttunk semmit.” Mindenesetre nagy gólkülönbséggel itthon maradt a két pont.

Férfi ifjúsági III. osztály (október 20.)
RKC – Holer UFC
34-26 (félidő: 19-9
)
Jegyzőkönyv
Gólszerzők: Kalmár Viktor: 6; Koósz Donát: 4; Világos Kornél: 3; Medeg Marcell: 3; Kanyar József: 3; Pitz Bence: 3; Szentgyörgyi Gergő: 2; Tóth András: 2; Lipók Levente: 2; Széplábi Engelbert: 2.

leave a comment

Create AccountLog In Your Account