Idegenbeli győzelmet szerzett felnőtt női csapatunk

Idegenbeli győzelmet szerzett felnőtt női csapatunk

Idegenbeli győzelmet szerzett felnőtt női csapatunk

Fontos idegenbeli győzelmet szerzett felnőtt női csapatunk az NBI/B bajnokság aktuális fordulójában; a lányok Gárdonyba látogattak. Összefoglalónkat olvashatjátok.

A Gárdony-Pázmánd NK fogadta a Rinyamenti KC felnőtt női NBI/B-s csapatát április 30-án. Mindig szoros mérkőzéseket játszottunk egymás ellen, most sem történt ez másként. Az első 20 percben az RKC vezetett egy-két góllal, majd a félidő vége felé az ellenfél feljött ránk, és fej-fej mellett haladva végül két góllal elhúzva tőlünk mentünk le szünetre. A második játékrészben végig a Gárdony-Pázmánd vezetett, egészen az 57. percig, amikor megszereztük az egyenlítő gólt. A végjáték rendkívül izgalmasra sikerült, a vége előtt 43 másodperccel szereztük meg a győztes gólt, majd az ellenfél utolsó támadását kapusunk védte, így szereztük meg a két pontot.

Madarász Péter edző a következőket nyilatkozta a mérkőzésről: “Ahogy vártuk, nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl. Mindkét csapatnak nagyon fontos volt ez a mérkőzés. A játékunk nem volt a legjobb, a tét rányomta a bélyegét mindkét csapat teljesítményére. Azonban játékosaim küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak, és amikor a legnagyobb szükség volt rá, helyén volt a szívük és az eszük is. Külön öröm számomra, hogy több játékos formája nagyot javult, és ebből tudunk építkezni a következő mérkőzésekre. Gratulálok a csapatnak!”

NBI/B felnőtt női, 2021. 04. 30.
Gárdony-Pázmánd NK – RKC
24-25
(félidő: 12-10)
Gólszerzők: Kovács Dorina: 8, Fekete Alexandra: 4, Brezovszky Fióna: 3, Hegedüs Dorottya: 3, Ghetu Andra: 3, Antal Anett: 2, Bárdió Zsófia: 1, Kurucz Ivett: 1.

A bajnokság előző fordulójában viszont itthon vesztetünk el két pontot a Szentendrei NKE-t nem tudtuk megállítani hazai pályán.

NBI/B felnőtt női, 2021. 04. 24.
RKC – Szentendrei NKE
29-31
(félidő: 14-15)
Gólszerzők: Kovács Dorina: 6, Póczik Kata: 5, Horn Mónika: 5, Hegedüs Dorottya: 5, Ghetu Andrea: 3, Bárdió Zsófia: 2, Kurucz Ivett: 1, Brezovszky Fióna: 1, Antal Anett: 1.

Ezzel a lányok a tabella 6. helyén állnak. A következő 3 mérkőzés áll még előttük:

május 7. péntek, 18:30
Csurgói NKC – Rinyamenti KC SE

május 14. péntek, 18:00
Rinyamenti KC SE – Sylver OPS SzombathelyU20

május 23. vasárnap, 18:00
Szekszárdi FGKC – Rinyamenti KC SE

leave a comment

Create AccountLog In Your Account