Húsvét utáni győzelmek

Április 27-én Mohácsra utazott női NBI/B-s csapatunk, hogy revansot vegyen az őszi hazai vereségért; a lányok összeszedett játékának nem tudott megálljt parancsolni a Mohácsi Torna Egylet. Ifistáink és serdülőink hasonló nagy küzdelemben győzedelmeskedtek a Dunai-partiak ellen.

Női NBI/B (április 27.)
Mohácsi Torna Egylet 1888 – RKC
23-25 (félidő: 14-11)

Jegyzőkönyv

Hatalmasat küzdve végül megszerezte a két pontot idegenben NBI/B-s női csapatunk. A mohácsi csapat előrébb van a tabellán mint mi, ráadásul ősszel itthon mértek ránk vereséget; most fordult a kocka. Bár az első félidőt ők zárták jobb eredménnyel, a második félidőben Kovács Dorina és Nagy Renáta gólerős játékával és a csapat remek védekezésével meg tudtuk fordítani az eredményt, és győzedelmeskedni tudtunk. Katona Sándor vezetőedző a következőket nyilatkozta a mérkőzéssel kapcsolatban:
“Győzelem! A legfontosabb hogy nyert az RKC, zsebben a 2 pont! Védekezésből erőt tudtunk meríteni, hogy megfordítsuk az eredményt! A mohácsi hölgyeknek nem volt ellenszere a csapatként szereplő atádi lányok ellen!”

Gólszerzők: Kovács Dorina: 12*; Nagy Renáta: 9; Magó Anna: 1; Karsai Anna: 1; Antal Anett: 1; Kurucz Ivett: 1.

Kovács Dorina továbbra is toronymagasan (36 gól előnnyel), 158 góllal vezeti a bajnokság góllövő listáját. A csapat jelenleg 14 ponttal a 9. helyen áll a bajnokságban. Legközelebb május 11-én szereplenek a lányok, akkor a tabellán a harmadik helyen tanyázó Kozármislenyre utaznak. Az utolsó bajnokit itthon játszuk május 18-án a bajnokesélyes Szombathelyi KKA ellen. Mindenkit sok szeretettel várunk!

Női ifjúsági II. osztály (április 27.)
Mohácsi Torna Egylet 1888 – RKC
26-27 (félidő: 15-19)

Jegyzőkönyv

Az ifisták is nagyon szoros mérkőzést játszottak a mohácsiak ellen, remek formában, csapatként tették a dolgukat, és erős véghajrával végül hazahoztuk az ellenféltől a két pontot. Nagy Renáta vezetőedző a következőket mondta el a mérkőzésről: “Nehéz meccs volt; a lányok fejben összeszedték magukat, a véghajrában nagyot küzdöttek! Gratulálok az egész csapatnak.”

Góllövők: Fuisz Rebeka: 8; Brezovszky Fióna: 8; Rácz Adél: 4; Patak Sarolta: 3; Finta Dóra: 2; Varga Fruzsina: 2.

Leány serdülő II. osztály (április 27.)
Mohácsi Torna Egylet 1888 – RKC
25-29 (félidő: 12-19)

Jegyzőkönyv

Leány serdülő csapatunk is legyőzte a mohácsi lányokat, így aztán maximális teljesítménnyel jött haza mindhárom csapatunk.

Gólszerzők: Patak Sarolta: 9; Melles Kira: 7; Horváth Korina: 7; Urbán Vivien: 4; Tratnyek Bonita: 2.

leave a comment

Create AccountLog In Your Account