Hőgyészi siker, kiskőrösi kudarc és egy hazai vereség az ifinél

Hőgyészi siker, kiskőrösi kudarc és egy hazai vereség az ifinél

Hőgyészi siker, kiskőrösi kudarc és egy hazai vereség az ifinél

Harmadosztályos férfi ifjúsági csapatunk három mérkőzést is játszott nemrég. Egy győzelem és két vereség a mérleg, de a fiúk mindig minden tőlük telhetőt megtettek a pályán. Jeszencsák Edvin vezetőedző összefoglalóját olvashatjátok.

Férfi ifjúsági III. osztály (április 6.)
RKC – Dél Takarék Mecseknádasd
24-25 (félidő: 12-11)

Jegyzőkönyv

A Mecseknádasd a mienknél erősebb csapat, így tisztában voltunk azzal, hogy nagyon kell koncentrálnunk és jól teljesítenünk, ha lépést akarunk tartani velük. Már pedig akartunk, mert az őszi odavágón alul maradtunk és mindenki úgy ment a pályára, hogy minden áron fordítani kívánunk a mérlegen. Annyira jól sikerült a koncentrálás és a jó teljesítmény produkálása, hogy a mérkőzést végig vezetve 3-4 gólos előnnyel tudunk belemenni a véghajrába, azonban a rövid kispad miatt, nem igazán volt lehetőségünk a frissítésre, így szinte törvényszerű volt, hogy elér bennünket a hullámvölgy. A végére mind elől, mind pedig hátul kissé elfogytunk, melyet ellenfelünk könyörtelenül kihasznált. Egy jellemzően jó iramú és küzdős mérkőzés végén, pár másodperccel a lefújás előtt, végül egy 1 gólos hátrányban még ki tudtunk harcolni egy időntúli hétméterest, melyet nem sikerült gólra váltanunk, így egy hajszálon múlott, de mégis elveszítettük a mérkőzést. Azt gondolom teljes mértékben megérdemeltünk volna, legalább egy pontot, de a kézis szerencse most másképp gondolta… Ettől függetlenül gratulálok a fiúknak, szép játék és küzdés volt!

Kezdők: Karsai Gábor, Horváth Dávid, Tóth Simon, Miháldinecz József, Horváth Dominik, Csomós Domonkos, Czene Benjamin.

Cserék: Zachariás Márton, Lukács Dávid, Andik Dorián, Radák Soma

Gólszerzők: Miháldinecz József: 8; Tóth Simon: 7; Csomós Domonkos: 4; Czene Benjamin: 2; Horváth Dávid: 1; Horváth Dominik: 1; Zachariás Márton: 1.

Férfi ifjúsági III. osztály (április 13.)
Kiskőrösi KS Kft – RKC
39-23 (félidő: 13-12)

Jegyzőkönyv

Igazából elmondható, hogy ezen a mérkőzésen érvényesült a papírforma, a 4. helyezett találkozott a 8. helyezettel. Az első félidőben még közel tudtunk maradni ellenfelünkhöz, de a második félidőben egyre inkább érezhető volt a két csapat közötti különbség, így egyre inkább lemaradunk. A számoktól eltekintve több alkalommal is tetszetős támadással és hatékony védekezéssel igyekeztünk ellenállni. Külön öröm volt számomra, hogy számos esetben eredményesen tudtunk alkalmazni olyan, két beállós játékmegoldásokat, melyek a mérkőzés előtti edzéseken még csak a tanulási fázisban tartottak. Mindenkinek dicséret jár a küzdésért és a jó megoldásokért!

Kezdők: Karsai Gábor, Horváth Dávid, Tóth Simon, Miháldinecz József, Zachariás Márton, Csomós Domonkos, Czene Benjamin.

Cserék:, Lukács Dávid, Andik Dorián, Horváth Dominik, Haracsi Barna

Gólszerzők: Miháldinecz József: 7; Csomós Domonkos: 6; Horváth Dávid: 5; Zachariás Márton: 3; Andik Dorián: 1; Czene Benjamin: 1.

Férfi ifjúsági III. osztály (április 26.)
Hőgyészi SC – RKC
23-26 (félidő: 12-10)

Jegyzőkönyv

Idegenbeli győzelem! (feltöltés alatt)

Gólszerzők: Csomós Domonkos: 8; Zachariás Márton: 6; Andik Dorián: 3; Horváth Dávid: 3; Czene Benjamin: 3; Miháldinecz József: 2; Lukács Dávid: 1.

A fiúk legközelebb május 10-én pénteken lépnek pályára itthon, a Nagyatádi Városi Sportcsarnokban 18 órától; a Nagykanizsa csapatát fogadjuk. Rá két napra, május 12-én szintén itthon szurkolhatunk az ifi csapatnak, akkor a Siklósiak ellen játszunk 14 órától.

leave a comment

Create AccountLog In Your Accountloading