Hétvégi UP MIX

Hétvégi UP MIX

Hétvégi UP MIX

Hetente jelentkező rovatunkban összefoglaljuk és részletesen beszámolunk arról, hogy korosztályos csapataink az aktuális versenyhétvégén milyen eredményeket értek el.

Hat hét múltán folytatódtak a küzdelmek az Országos Gyermekbajnokság U12-s korosztályában, s a Takács László által irányított együttesünk hazai környezetben mindkét mérkőzését megnyerte. A hatodik játéknapon Csordás Krisztofer, Hansel Szabolcs Sándor, Hasanbegovic Sasa, Hauptman Barnabás, Kalmár Viktor, Koósz Donát, Lipők Levente, Medeg Marcell, Sikler Kristóf Barnabás, Széplábi Engelbert, Tóth András, valamint Világos Kornél neve szerepelt a nagyatádi csapatösszeállításban.

MESTERMÉRLEG

Takács László: ” – A Csurgói KK alakulatával egy hajtós, pörgős mérkőzést vívtunk, melyet nagy csatában sikerült megnyernünk. A délutáni találkozón mindenkinek azonos játékidőt tudtam biztosítani, a fiúk meghálálták a bizalmat, még a kapusunk, Hansel Szabolcs Sándor is betalált az ellenfél kapujába. Gratulálok a csapatnak a mutatott teljesítményhez! Az utolsó játéknapra június 2-án kerül sor, ami egybe esik a III. korcsoportos diákolimpiai országos döntővel, s bízom benne, hogy ennek tükrében ezen a napon nem Nagykanizsán, hanem Békéscsabán kell majd pályára lépnünk.”

A versenyprogram szerint együttesünkre a hetedik játéknapon előbb a BBSC Balatonboglár (10:00), majd pedig a Georgikon DSE (12:00) várna a Zsigmondy Sportcsarnokban 2018. június 2-án.

*****
U11-s lánycsapatunk április második szombatján Nagykanizsán vendégszerepelt, ahol 50%-os mutatóval zárt, miután a házigazda Izzó SE két góllal legyőzte, ellenben az Eötvös DSE Csurgó együttesét a mieink verték hat találattal. A Zsigmondy Sportcsarnokban Bácskay Boglárka, Bedenek Fanni, Berkics Gemma, Gerlecz Kata, Gurbács Borbála, Kiss Maja, Kovács Janka Sára, Náray Zóra Evelin, Seres Zoja, Setét Johanna, Sikler Dorina, illetve Tóth Emma Sára kapott lehetőséget a nagyatádi színekben.

MESTERMÉRLEG

Gurbácsné Egyed Viktória: ” – Nagyon elégedettek vagyunk a lányok teljesítményével, ügyesen, ötletesen, bátran játszottak. A nagykanizsaiak ellen a fizikai erőfölényből adódó különbséget sikerült kemény védekezéssel, gyors támadásokkal minimálisra csökkenteni. Egy–két hiba döntött a mérkőzésről. Sajnos egy sérülés is történt, Náray Zórának ezúton is jobbulást kívánunk! A második mérkőzésen lassabb, fáradtabb játékot láthattunk, sokat kivett belőlünk az első találkozó. Szerencsére azonban az eredményt ez nem befolyásolta. Dicséret illet minden leányzót, biztató a játékkép a jövőre nézve.”

Folytatás és egyben idényzárás 2018. június 2-án a nagyatádi Városi Sportcsarnokban, ahol a Csurgói NKC (09:00) és az Eötvös DSE Csurgó (12:00) lesz az ellenfél.

leave a comment

Create AccountLog In Your Accountloading