Hétvégi UP MIX

Hétvégi UP MIX

Hétvégi UP MIX

Hetente jelentkező rovatunkban összefoglaljuk és részletesen beszámolunk arról, hogy korosztályos csapataink az aktuális versenyhétvégén milyen eredményeket értek el.

A III. osztályú Gyermekbajnokságban érdekelt U14-s fiúcsapatunk március második vasárnapján hazai környezetben adhatott számot tudásáról, s a mieink az első mérkőzésen aratott kétgólos győzelem után a második találkozón hat találattal alulmaradtak.

A nagyatádi Városi Sportcsarnokban lebonyolított játéknapon Bódis Zalán, Hansel Szabolcs Sándor, Hasanbegovic Sasa, Horváth Péter, Kalmár Viktor, Kanyar József Máté, Koósz Donát, Kovács Milán, Medeg Marcell, Pitz Bence, Szentgyörgyi Gergő, Széplábi Engelbert, valamint Tóth Mihály alkotta csapatunkat.

MESTERMÉRLEG

Takács László: ” – A tavasz beköszöntével kellemes vasárnap elé néztünk, de a mérkőzéseink végül beárnyalták az összképet. Az első meccsen még döcögősen, de sikerült megszereznünk a két pontot, ellenben a másodikon a borzalmas támadójáték és a még rosszabb védekezés miatt nagykülönbségű vereséget szenvedtünk. Össze kell szednünk magunkat, el kell felejtenünk ezeket a mérkőzéseket, s mindenkinek dolgoznia kell az edzéseken.”

Együttesünk a következő játéknapon, 2018. március 24-én Pécsváradon lép pályára. A Fülep Lajos Városi Sportcsarnokban a Petőfi és Fia SE (12:00), illetve a Bácska SZSE (14:00) lesz az ellenfél.

*****
A szintén III. osztályban érdekelt U13-s lánycsapatunk a mögöttünk hagyott hétvégén hazai pályán folytatta az alsóházi rájátszás küzdelmeit, s két mérkőzésen három pontot gyűjtött. Együttesünket Bedenek Fanni, Claessens Stella, Kiskó Szimóna, Kovács Janka Sára, Náray Zóra Evelin, Novák Noémi, Putorek Jana, Setét Johanna, Sikler Dorina, valamint Vörös Vanessza alkotta.

MESTERMÉRLEG

Vékony Tamásné: ” – Őszintén szólva az első mérkőzéssel kapcsolatban sima győzelmet terveztem, de végül csak ikszre sikerült menteni. Ennek a sok kihagyott ziccer mellett az az oka, hogy lényegesen a tudásunk alatt teljesítettünk. A második találkozón látványosabb, tetszetősebb képet mutattunk. A pécsváradiakkal szemben négy–öt góllal is vezettünk, amiből a végére sajnos csak egy maradt, de ez is elég a győzelemhez.”

Folytatás 2018. április 7-én Pécsváradon. A Fülep Lajos Városi Sportcsarnokban előbb a Komló Sport KC (12:00), majd az Egerszegi KK II. (14:00) vár lányainkra.

*****
A Kisiskolás Bajnokságban az elmúlt három játéknapot hibátlan mutatóval teljesítő lánycsapatunk ezúttal Lentiben lépett pályára, ahol újabb két győzelmet aratott. A nagyatádi színekben Ács Maja Petra, Bárácz Tekla, Bukovecz Lilla, Dobos Dorottya, Fekets Gréta, Gável Nóra, Ivusza Dalma, Madarász Kamilla, Nagy Loretta és Ritecz Csenge kapott lehetőséget.

MESTERMÉRLEG

Péter Zsolt: ” – Az első mérkőzés első játékrésze a labdával való ismerkedéssel telt el. Sok technikai hiba, eladott labdák, kihagyott helyzetek jellemezték a játékunkat, de végig vezetve megérdemelt győzelmet arattunk. A sorsolás miatt a második találkozóra két órát kellet várni, ráadásul a jó játékerőt képviselő hazai csapat ellen kellett pályára lépni. Védekezésben remekül teljesítettünk, folyamatosan kisegítették egymást a lányok, elől pedig mindig tudtunk válaszolni a házigazdák góljaira. Gratulálok a leánykáimnak, most is nagyon ügyesek voltak!”

leave a comment

Create AccountLog In Your Accountloading