Hazai pályán fogtuk meg a Győrt

Hazai pályán fogtuk meg a Győrt

Hazai pályán fogtuk meg a Győrt

Felnőtt, ifjúsági és serdülő csapatunk is a Győri Audi ETO KC csapatait fogadta a Nagyatádi Városi Sportcsarnokban a bajnokság tavaszi szezonjának első hazai találkozóján. Mindenki helyt állt: két győzelem és egy döntetlen a mérleg, olvassátok el összefoglalónkat.

NBI/B-s felnőtt női csapatunk a Győri Audit ETO U19-es csapatát fogadta. A rendkívül izgalmas, feszes mérkőzés első 15 percében 7 góllal elhúzott az ellenfél, a mieink nehezén jöttek játékba. A második 15 percben sikerült az RKC-nak összeszedett játékot játszani, lendületbe jönni; olyannyira, hogy a félidei szünetre már két gólos előnnyel mentek pihenni a lányok. A második játékrészt jól kezdtük, három gólos előnyünk is volt, de a győriek küzdő, gyors játékát nem tudtuk megtörni. Bő egy perccel a vége előtt az ellenfél még két góllal volt előttünk, de az RKC-s lányok nem hagyták magukat, igazi csapatmunkával, parádés megoldásokkal végül egy igazságos döntetlent tudtunk hozni. Madarász Péter edző a következőket mondta el a mérkőzésről: “Úgy gondolom egy nagyon jó, közönséget szórakoztató mérkőzésen vagyunk túl. Sajnos rosszul kezdtük a mérkőzést, elengedtük a vendégeket. Aztán rendeztük a sorokat és nagyszerű játékkal megfordítottuk az állást a félidő végére. A második játékrészben megvolt a lehetőségünk a győzelem megszerzésére, de úgy gondolom igazságos döntetlen született, és mi nagyon fontos egy pontot szereztünk. Gratulálok a csapatomnak a küzdéshez.”

NBI/B felnőtt női, február 13.
RKC – Győri Audi ETO KC U19
30 – 30 (félidő: 16-14)

Jegyzőkönyv
Gólszerzők: Bozsok Dóra: 9; Hegedüs Dorottya: 9; Kadlicsek Zea: 4; Magó Anna: 3; Bárdió Zsófia: 1; Szandai Martina: 1; Kovács Dorina: 1; Karsai Anna: 1; Szalai Evelin: 1.

Ifjúsági csapatunk egy viszonylag nyugodt, magabiztos mérkőzésen szerzett győzelmet a győriek ellen. Balaskó Andrea edző nyilatkozata: “Kicsit álmosan kezdtük a mérkőzést, nem teljesen sikerült érvényesíteni azt amit megbeszéltünk. Próbáltam ezt időkéréssel kompenzálni, hogy rendezzem a sorokat. Ezek után sikerült végig kézben tartanunk a mérkőzést. Dolgozunk tovább és készülünk a következő mérkőzésre. Végig küzdöttek a lányok, gratulálok az egész csapatnak és köszönjük a szurkolói támogatást.”

Női ifjúsági II. osztály, február 13.
RKC – Győri Audi ETO KC II.
37-31 (félidő: 20-12)

Jegyzőkönyv
Gólszerzők: Brezovszky Fióna: 12; Finta Dóra: 7; Rácz Zoé: 4; Fuisz Rebeka: 4; Patak Sarolta: 3; Varga Fruzsina: 3; Balatincz Regina: 2; Tratnyek Bonita: 1; Urbán Vivien: 1.

Serdülő csapatunk is pont nélkül küldte haza győrieket; az ifjúsági csapathoz hasonló gólkülönbséggel győzedelmeskedtünk felettük. Kurucz Ivett edző nyilatkozata: “Jól kezdtük a mérkőzést ,a lányok keményen védekeztek így sikerült nagyobb előnyt szerezni a félidő végére . A második játékrészben több hibával játszottunk , de végül sikert megszerezni a 2 pontot.”

Leány serdülő II. osztály, február 13.
RKC – Győri Audi ETO KC III.
35-29 (félidő: 19-14)

Jegyzőkönyv
Gólszerzők:

Gratulálunk csapatainknak! Női hazai mérkőzés legközelebb március 1-én lesz, akkor a Mohácsi TE 1888-t fogadjuk. Hajrá RKC!

leave a comment

Create AccountLog In Your Account