Hazai pályán fogadtuk a Győri ETO-t

Hazai pályán fogadtuk a Győri ETO-t

Hazai pályán fogadtuk a Győri ETO-t

Az NBI/B-s női bajnokság aktuális fordulójában a Győri Audit ETO KC U19-es csapata volt a vendégünk. Ifista és serdülő női csapataink is a győriek ellen léptek pályára a Nagyatádi Városi Sportcsarnokban.

NBI/B női felnőtt (április 11.)
RKC – Győri Audi ETO KC U19
31-33 (félidő: 18-19)

Jegyzőkönyv

Ősszel 37-19-re kaptunk ki a győri csapattól idegenben. A bajnokságban 11 ponttal előttünk lévő csapat ellen most a győzelem volt a cél, bízva a tavaszi szezonban hazai pályán még veretlen menetelésben, illetve a pontszerzési kényszer miatt. Kis híján összejött a győzelem. Katona Sándor vezetőedző nyilatkozatát olvashatjátok:

“A mai mérkőzés után nehéz nem Diego Costásan véleményt nyilvánítani. A játékvezetők igen csak megsegítették idegenben az ETO-t. Fura mód MKSZ-es alkalmazásbeli, első mérkőzéses, ellenőr nélküli tevékenység milyen képet is ad? A vidéki fellegvárak alkonyát, az akadémiáknak a kiszolgáltatottságát, a jó módúak sportján át, a vidéki elkeseredettséget. Nem von le semmit a hibáinkból ezen koncepció, mely hibák összetevődnek az edzésre járás hiányosságaiból, néhány fegyelmezetlenségből, dacból, és önfejűségből. Nagy Renáta korai sérülése megpecsételhette volna a játékunk, ám Kurucz Ivettel összeszorított fogakkal segítették a csapatot. Kovács Dorina és Szalai Evelin is hatékonyan dolgozott helyenként. A csapat többi tagja nem teljesített NB I/B szinten.”

A bajnokságból már csak három mérkőzés van vissza, abból az utolsót játszuk itthon. Kitartást a lányoknak, hajrá RKC! Mérkőzéslistáért kattintsatok.

Női ifjúsági II. osztály (április 11.)
RKC – Győri Audi ETO KC III.
41-21 (félidő: 23-8)

Jegyzőkönyv

Az őszi fordulóhoz hasonlóan (akkor 12 góllal vertük őket idegenben) Nagy Renáta csapata feszesen, végig jó játékkal vette a győri akadályt, aminek az eredménye a nagyarányú győzelem lett. A vezetőedző minden elmondó nyilatkozata: “Gratulálok az egész csapatnak! Álomszerű játék volt, a fiatalabb játékosaink is fel tudták venni azt a ritmust, amit az első perctől kezdve diktált a kezdő sor. Elől és hátul is nagyot mentek a lányok!”

Leány serdülő II. osztály (április 12.)
RKC – Győri Audi ETO KC III.
28-32 (félidő: 13-19)

Jegyzőkönyv

A lányok most nem tudták megismételni az őszi bravúrt, amikor egy góllal idegenben győzedelmeskedtek a Győr felett; de így is kitettek magukért, a mai napon jobb volt az ellenfél. Csüggedésre nincs ok, Kurucz Ivett edző szavait olvashatjátok: “A lányok végig küzdötték a mérkőzést, de ez sajnos nem volt elég a győzelemre. A helyzetek megvoltak, de nem mindet sikerült értékesíteni”

Gratulálunk a lányoknak, hajrá RKC!

leave a comment

Create AccountLog In Your Accountloading