Hazai győzelemmel zárt férfi csapatunk

Hazai győzelemmel zárt férfi csapatunk

Hazai győzelemmel zárt férfi csapatunk

NBII-es felnőtt férfi csapatunk kemény meccsen győzte le Siklós csapatát itthon. Ezzel a fiúknak vége a 2018/2019-es bajnokságnak.

NBII felnőtt férfi (május 4.)
RKC – MK Pelikán-Siklós KC
25-23 (félidő: 14-12)

Jegyzőkönyv

Ősszel 25-24-re kaptunk ki a siklósiaktól, most meg tudtuk fordítani az eredményt a Nagyatádi Városi Sportcsarnokban. A két csapat mindig nehéz meccset játszik egymással, most sem volt ez másképp. A fiúk fárasztó játékkal, erős védekezéssel és jó támadójátékkal tudták tartani magukat az ellenféllel szemben. A két csapat fej-fej mellett haladt, a végjátékban mi bizonyultunk kevésbe fáradtnak, így miénk lett a két pont.

Gólszerzők: Kozics Attila: 5; Bojtor Dávid: 5; Takács László: 4; Gelencsér László: 3; Kozics László: 2; Csonka Patrik: 2; Lebár Bence: 1; Horváth Gergő: 1; Magyar Barnabás: 1; Füle Csaba: 1.

NBII-es férfi csapatunk a 21. fordulóval végzett a bajnokságban, jelenleg a 6. helyen állunk a tabellán, a többieknek vannak vissza mérkőzéseik. Mögöttünk 4 ponttal lemaradva a Komló áll, ha mindkét meccsüket megnyerik, ők megelőznek minket a gólkülönbség miatt; más nem veszélyezteti az erős középmezőnyben való helyezésünk.

Takács László vezetőedzővel készített évzáró összefoglalónkat hamarosan olvashatjátok.

leave a comment

Create AccountLog In Your Accountloading