Hazai győzelem a női NBI/B-ben

Megérte várni minden szurkolónknak a szeptember végéről mára halasztott Kozármisleny elleni összecsapást. NBI/B-s felnőtt női csapatunk nagyszerű játékkal, izgalmas mérkőzésen győzedelmeskedett!

A szeptemberről elhalasztott fordulót pótolta be október első hétvégéjén felnőtt női NBI/B-s csapatunk. A Kozármisleny SE látogatott hozzánk, és egy jó ritmusú, feszes mérkőzésen győzedelmeskedtünk felettük. Működött a védelmünk, támadásban jól játszottunk, egyéni megoldásaink is bejöttek; csapatként működtek a lányok. Az első 10 percben ismerkedett a két csapat, fej-fej mellett haladtak, majd sikerült 3 góllal elhúzni az ellenféltől, ezzel megalapozva csapatunk magabiztos játékát. Az első félidőben közel haladt egymáshoz a két csapat, így alakult ki a 30. percre a 11-10-es félidei eredmény. A második félidőben ugyanígy folytatódott a küzdelem, de itt már látszott fölényünk, és a remek szurkolói hangulat is erőt, lendületet adott csapatunknak. A mérkőzés az utolsó másodpercekig tartogatott izgalmakat, de végül itthon maradt a két pont.

Madarász Péter edző nyilatkozata: “Gratulálok a csapatnak. Védekezésünk nagyon jól működött, sok hibára tudtuk kényszeríteni ellenfelünket. Támadásban szinte az egész mérkőzésen a megbeszélt taktika szerint kézilabdáztunk, ennek köszönhetően úgy gondolom megérdemelt győzelmet arattunk. Köszönjük a szurkolóink biztatását.”

NBI/B felnőtt női, október 2.
RKC – Kozármisleny SE
25-22 (félidő: 11-10)

Gólszerzők: Hegedüs Dorottya: 7, Kovács Dorina: 5, Póczik Kata: 5, Fekete Alexandra: 3, Ghetu Andrea: 3, Bárdió Zsófia: 1, Brezovszky Fióna: 1.

Gratulálunk lányok! Felnőtt női csapatunkkal legközelebb október 9-én, pénteken 18 órakor találkozhattok, akkor a Győri Audi ETO U20-as csapatát fogadjuk.

leave a comment

Create AccountLog In Your Account