Hajszálon múlt a meglepetés bravúr – frissítve!

Hajszálon múlt a meglepetés bravúr – frissítve!

Hajszálon múlt a meglepetés bravúr – frissítve!

Október 19-én a Vasas SC-t fogadta itthon az RKC NBI/B-s felnőtt női csapata. Hatalmasat küzdve maradtak alul lányaink, nagyon kevésen múlt a nagy meglepetés. Olvassátok el összefoglalónkat.

Az első pár percben kiegyenlített adok-kapokkal haladt a két csapat egymás ellen a Nagyatádi Városi Sportcsarnok küzdőterén. A szép számban összegyűlt hazai közönség nagy meglepetésére aztán egy jobban felülkerekedtünk a vendég csapat felett: a hetedik és tizedik perc között 3 gólt dobtunk nekik, a tizenharmadik és tizenkilencedik perc között pedig 5-0-át hoztunk ellenünk, amiből aztán már 6 gólos előnyünk lett (12-6). A Vasas nem hagyta magát, és óriási küzdelmek között folyt a csata a két csapat között. A félidei szünetre végül 4 gólos előnnyel tudott az RKC menni. A második félidőben is jól tartottuk magunkat, egészen a 44. percig vezettünk. Aztán a Vasas kiegyenlített, majd átvette a vezetést, majd ismét jött az adok-kapok. Lányaink ebben nagyon elfáradtak mind fizikailag, mind pedig mentálisan, és a hajrában nem tudták tartani a tempót. Így alakulhatott ki a végeredmény.

Madarász Péter edző a következőket mondta el: “Úgy gondolom, hogy amíg bírtuk erővel, jól játszottunk. Sajnos a végére elfogytunk, elsősorban fejben. Nagyon közel voltunk a meglepetéshez.”

NBI/B felnőtt női (október 19.)
RKC – Vasas SC
29-31 (félidő: 19-15)

Jegyzőkönyv
Gólszerzők: Kovács Dorina: 10; Hegedüs Dorottya: 8; Magó Anna: 3; Antal Anett: 3; Szandi Martina: 2; Nagy Renáta: 2; Brezovszky Fióna: 1.

Ifjúsági csapatunk is ezen a napon játszotta soron következő bajnokiját, ők a Szekszárd csapatait fogadták. A két pontot sajnos elvitték a Fekete Gólyák; Nagy Renáta edző a következőket mondta el a mérkőzésről: “Sajnos nem jött úgy a lépés a csapatnál, ahogy terveztük. Varga Fruzsina húzta a csapatot, de a két piros lapos kiállítás nekünk óriási hátrány volt, mivel kevesen vagyunk. Rengeteg két perces büntetés volt részünkről, sokszor kevesen voltunk a pályán, ami szintén nehezítette a munkát. A következőkben ugyanúgy dolgozunk tovább, javítjuk hibáinkat.”

Női ifjúsági II. osztály (október 19.)
RKC – Szekszárdi FGKC
24-29 (félidő: 12-13)

Jegyzőkönyv
Góllövők: Varga Fruzsina: 10; Brezovszky Fióna: 7; Fuisz Rebeka: 3; Finta Dóra: 2; Patak Sarolta: 1; Balatincz Regina: 1.

A serdülőknél szerencsésebben alakult az eredmény, hiszen legyőzték a Szekszárdi csapatot. Kurucz Ivett, a csapat edzője a következőket nyilatkozta a mérkőzésről: “Támadásban voltak hibáink, de összességében jó mérkőzést játszottunk. Tetszett a védekezésünk, és nagyot küzdöttek a lányok!”

Leány serdülő II. osztály (október 19.)
RKC – Szekszárdi FGKC
31-26 (félidő: 15-13)

Jegyzőkönyv
Góllövők: Patak Sarolta: 10; Melles Kira: 9; Tratnyek Bonita: 8; Urbán Vivien: 2; Vajda Lara: 1; Mórel Emma: 1.

A lányok legközelebb november 9-én játszanak hazai pályán a NEKA ellen.

leave a comment

Create AccountLog In Your Account