Győzelem a Kiskunhalas felett

Győzelem a Kiskunhalas felett

Győzelem a Kiskunhalas felett

NBII-es férfi csapatunk a bajnokság első hazai mérkőzésén a Kiskunhalas UKSC-t fogadta a Nagyatádi Városi Sportcsarnokban. Jó játékkal, magabiztos fölénnyel tartottuk itthon a két pontot, ifjúsági csapatunk szintén győzedelmeskedett.

Takács László edző nyilatkozata: “A 2 pont megszerzése volt a fő célunk, ez sikerült. Támadásban és védekezésben is sokat hibáztunk, helyzet kihasználásunk sajnos nem a legjobb eddig. Jövő héten ismét itthon játszunk és nyerni is szeretnénk, de ahhoz még sokat kell javulnunk.”

NBII felnőtt férfi, szeptember 19.
RKC – Kiskunhalas UKSC
29-23 (félidő: 16-10)

Gólszerzők: Bazsó Péter: 8, Bojtor Dávid: 7, Magyar Barnabás: 3, Lebár Bence: 3, Kovács Bence: 3, Brezovszky Barnabás: 2, Buzás Kristóf: 2, Horváth Richárd: 1.

Ifjúsági csapatunk a III. osztály E csoportjában kezdte meg a bajnokságot, szintén Takács László edzői vezetésével. Első hazai mérkőzésükön ők is itthon tartották a két pontot, a mester nyilatkozata: “Az akarat fontos tényező a sportban, ha hiányzik akkor nagyon nehéz nyerni. 10 percet kézilabdáztunk és így sikerült 9 góllal nyernünk. Mi lenne ha legalább 30 percet játszanánk azon a szinten amit tudunk?”

NBII férfi ifjúsági, szeptember 19.
RKC – Kiskunhalas UKSC
34-25 (félidő: 16-13)

Gólszerzők: Tóth Tamás: 7, Szentgyörgyi Gergő: 6, Kanyar József: 5, Bazsó Péter: 4, Kovács Bence: 3, Horváth Dávid: 2, Horváth Dominik: 2, Buzás Kristóf: 2, Csomós Lóránt: 1, Horváth Dávid: 1, Radák Soma: 1.

Szeptember 26-án a Dunaújvárosi AC látogat hozzánk, gyertek, szurkoljunk együtt az RKC férfi csapatainak! 16 órától a felnőttek, 18 órától az ifi lép pályára.

leave a comment

Create AccountLog In Your Account