Győzelem a Haladás fölött

Itthon tartotta NBI/B-s női csapatunk a két pontot. A Szombathelyi Haladást győztük le 32-29-re a Nagyatádi Városi Sportcsarnokban. Ifjúsági és serdülő csapatainknak nem jött össze a győzelem.

Népes hazai közönség előtt, magabiztos meneteléssel nyerték a lányok a bajnokság 15. fordulóját.

NBI/B női felnőtt (március 9.)
RKC – Szombathelyi Haladás
32-29 (félidő: 15-13)

Jegyzőkönyv

A kiesés ellen utolsó erejéig küzdő Szombathelyi Haladást láttuk vendégül, és egy nagyon jó hangulatú, izgalmas mérkőzésen végül legyőztük őket. Katona Sándor vezetőedző a következőképpen véleményezte a lányok teljesítményét:

“A mai napon eldőlt, hogy a Szombathelyi Haladás tulajdonképpen ki fog esni ebből az NBI/B-ből. Sajnálom, mert egy szimpatikus csapat szimpatikus vezetéssel. Sok mindennel készültek erre a mérkőzésre, nekik élet-halál harc volt. Egy ilyen csapat ellen vívni nagyon sokszor nehéz. Ez számunkra egy kötelező győzelemnek tűnhetett, de az biztos, ha ma itt a szombathelyiek mindent megtettek a győzelemért. A szombathelyi játékból adódott nálunk is kikényszerített hibák, de ezeket ellensúlyozta Bozsok Dóri kiváló játéka, és a csapat egy-két tudásbeli újdonsága.”

A lányok következő mérkőzése Dunaújvárosban lesz március 17-én.

Ifjúsági és serdülő eredményeink sajnos nem ilyen rózsásak, bár azt hozzá kell tenni, hogy ezen a napon mindhárom női csapatunk 15 gólt tudott dobni az első félidőben. Aztán a második félidő nem ment már olyan jól mindenkinek, főleg, hogy két kulcsjátékosunk, Finta Dóri és Brezovszky Fióna is sérülést szenvedett. Nekik mielőbbi felépülést és jobbulást kívánunk, a juniort csapatainknak pedig jó felkészülést, és remek eredményeket kívánunk.

Női ifjúsági II. osztály (március 9.)
RKC – Szombathelyi Haladás
22-29 (félidő: 15-12)

Jegyzőkönyv

Leány serdülő II. osztály (március 9.)
RKC – Szombathelyi Haladás
21-24 (félidő: 15-13)

Jegyzőkönyv

leave a comment

Create AccountLog In Your Accountloading