Gyenge hétvége az RKC-nál

Se női, sem pedig férfi csapataink nem remekeltek a hétvégén. Senkinek nem jött be az idegenbeli játéknap. Mindenesetre összegyűjtöttük az eredményeket.

Kezdjük a hölgyekkel. A felnőttek a szomszéd vár, Csurgó ellen álltak pályára idegenben, ahol aztán az első félidő nem olyan rossz eredménye után végül elég kevés lőtt góllal, és nulla ponttal hagytuk el a pályát. Edzői nyilatkozat: “Sajnálom, hogy nem tudjuk átlépni a saját árnyékunkat. 17 lőtt góllal nem lehet elérni semmit.”

NBI/B felnőtt női (október 26.)
Csurgói NKC – RKC
24-17 (félidő: 13-10)

Jegyzőkönyv
Góllövők: Nagy Renáta: 7; Hegedüs Dorottya: 6; Kadlicsek Zea: 2; Antal Anett: 1; Bárdió Zsófia: 1.

Másodosztályos női ifjúsági csapatunk nagyobb lendülettel játszott a Haladás VSE pályáján, és egy döntetlen sikerült összehozniuk. Edzői nyilatkozat: “Az eredmény alapján egyik csapat sem bizonyult jobbnak a másiknál. Finta Dóra sajnos nem tudott részt venni a mérkőzésen, ami kis hiányt okozott nekünk, de szerencsére nagyot küzdöttek a lányok és pótolni tudtak akaratukkal és a küzdésükkel. Nagyon büszke vagyok a csapatra, gratulálok nekik a döntetlenhez!”

Női ifjúsági II. osztály (október 26.)
Haladás VSE – RKC
27-27 (félidő: 15-15)

Jegyzőkönyv
Góllövők: Patak Sarolta: 7; Tratnyek Bonita: 6; Brezovszky Fióna: 5; Varga Fruzsina: 3; Fuisz Rebeka: 3; Rácz Zoé: 2; Balatincz Regina: 1.

Férfi felnőtt csapatunknak az utóbbi pár fordulóban nincs szerencséje a pályán, semmilyen szempontból sem; sajnos most Siklóson sem volt másként. Edzői nyilatkozat: “Óriási szembe szélben nagyon nehéz futni, nekünk nem sikerült. Ennyi. És így finoman fogalmaztam.”

NBII felnőtt férfi (október 27.)
MK Pelikán-Siklós KC – RKC
29-18 (félidő: 18-13)

Jegyzőkönyv
Góllövők: Bojtor Dávid: 4; Takács László: 3; Kozics Attila: 3; Kozics László: 2; Soós Rómeó: 2; Tóth Simon: 2; Magyar Barnabás: 1; Horváth Marcell: 1.

Siklóson járt férfi ifjúsági csapatunk is. Edzői nyilatkozat: “Egy hozzánk hasonló játékerőt képviselő csapat ellen sajnálatos módon a 60 percből nagyjából csak 15 percet sikerült megfelelő vérmérséklettel játszanunk. Így kapusaink és Zaki hatékony sáncai sem segítettek rajtunk. Ez egy olyan mérkőzés volt, amire úgy kell visszagondolni, hogy ilyen vérszegényen soha többé nem szabad pályán tartózkodni.

Férfi ifjúsági III. osztály (október 27.)
MK Pelikán-Siklós KC – RKC
29-13 (félidő: 11-7)

Jegyzőkönyv
Góllövők: Pitz Bence: 5; Szentgyörgyi Gergő: 2; Kanyar József: 2; Czene Benjamin: 2; Horváth Dávid: 1; Zachariás Márton: 1.

Reméljük, hogy az eheti szünetben kipihenik maguk a játékosok, és a következő fordulóra újult erővel lépnek a pályára.

leave a comment

Create AccountLog In Your Account