Felszabadult játék, megérdemelt győzelmek a nőknél

Felszabadult játék, megérdemelt győzelmek a nőknél

Felszabadult játék, megérdemelt győzelmek a nőknél

A héten a felnőttek és a juniorok is győzedelmeskedtek saját bajnokságukban. A jó út megvan, ezt kell folytatni a következő fordulókban is; olvassátok el összefoglalónkat.

NBI/B-s felnőtt női csapatunkhoz a Szombathelyi KKA U19-es csapata látogatott a hétvégén. A lányok összeszedetten, figyelmesen játszottak. A gólzáporos mérkőzésen magabiztosan hozták a két pontot, ezzel örvendeztették szurkolóinkat és magukat is. Madarász Péter edző a következőket nyilatkozta: “Örülök, hogy végre felszabadultan, a technikai utasításokat betartva játszottunk. Gratulálok az egész csapatnak, remélem a jövő héten folytatjuk.”

November 30-án szombaton a Dorogi ESE-t fogadjuk a városi sportcsarnokban 16 órától, gyertek ti is szurkolni!

NBI/B felnőtt női (november 23.)
RKC – Szombathelyi KKA U19
38-31 (félidő: 24-13)

Jegyzőkönyv
Gólszerzők: Kovács Dorina: 8; Bárdió Zsófia: 7; Magó Anna: 6; Kadlicsek Zea: 6; Lapos Laura: 5; Szandai Martina: 3; Hegedüs Dorottya: 2; Brezovszky Fióna: 1.

Másodosztályos ifjúsági csapatunk a Siófok csapatát fogadta Nagyatádon. Végül ők is magabiztosan, nagy gólkülönbséggel tudták itthon tartani a két pontot. Nagy Renáta edző nyilatkozata: “Egy kis szétszórtsággal kezdtük a mérkőzést, de az első időkérés után mindenki megnyugodott, és hozta a szokásos, kitűnő formát. Az egész csapat nagyon jól játszott! Nagyon büszke vagyok rájuk, és köszönöm nekik ezeket a csodás perceket!”

Női ifjúsági II. osztály (november 23.)
RKC – Siófok KTC KFT II.
43-29 (félidő: 20-15)

Jegyzőkönyv
Gólszerzők: Brezovkszy Fióna: 13; Finta Dóri: 10; Fuisz Rebeka: 7; Tratnyek Bonita: 5; Rácz Zoé: 3; Patak Sarolta: 3; Balatincz Kira: 2.

Utánpótlás összefoglalónkat hamarosan olvashatjátok. Mindkét csapatunk november 30-án a Dorogi ESE ellen játszik a Nagyatádi Városi Sportcsarnokban. Sok szeretettel várunk mindenkit! Hajrá RKC!

leave a comment

Create AccountLog In Your Account