Eredmények a férfiak bajnokságában

Eredmények a férfiak bajnokságában

Eredmények a férfiak bajnokságában

NBII-es férfi csapatunk két fordulón van túl az utóbbi összefoglalónk óta. 1 pontot sikerült összeszedni, a tabella 8. helyén állunk.

Október közepén a nagy rivális, Hőgyész látogatott a Nagyatádi Városi Sportcsarnokba. Parádés kezdéssel, remek játékkal uraltuk a mérkőzés első félidejét, de a második játékrészben feljött ránk az ellenfél, így végül döntetlennel zárult a rangadó.

Takács László edző nyilatkozata: “Ötletes és gyors támadójátékkal rukkoltunk elő az első félidőben, hátul pedig jól működött a nyitott védekezésünk. Több labdát is szereztünk, amiből gyors gólokat értünk el. A második félidőt borzalmasan kezdtük, ennek következményeként felzárkózott ellenfelünk és egy új mérkőzés kezdődött. A végén egy rutintalanságnak köszönhetően egyenlített ellenfelünk és egy pontot elvitt tőlünk.”

NBII felnőtt férfi, október 17.
RKC – Hőgyész SC
34-34 (félidő: 20-13)

Gólszerzők: Bazsó Péter: 13, Brezovszky Barnabás: 6, Lebár Bence: 5, Kovács Bence: 3, Bojtor Dávid: 3, Horváth Richárd: 2, Magyar Barnabás: 2.

A legutóbbi bajnoki fordulóban Bajára látogatott a csapat, ahol egy erős kezdés után leült a játékunk, és sajnos a győztes félidő után sem sikerült talpra állnunk, és Baján hagytuk a két pontot. Takács László nyilatkozata: “12:6-os vezetés után ismét elvertük saját magunkat.”

NBII felnőtt férfi, október 24.
Bajai KSE – RKC
28-23 (félidő: 11-13)

Gólszerzők:

Most egy hét szünet jön, férfi NBII-es csapatunkkal legközelebb november 7-én, szombaton 16 órakor találkozhattok a Nagyatádi Városi Sportcsarnokban; a Mecseknádasd csapatát várjuk. Gyertek szurkolni ti is, hajrá RKC!

leave a comment

Create AccountLog In Your Account