Egy győzelem és egy vereség után jön az utolsó bajnoki

Egy győzelem és egy vereség után jön az utolsó bajnoki

Egy győzelem és egy vereség után jön az utolsó bajnoki

A tabella 6. helyén várja férfi NBII-es csapatunk az utolsó bajnokiját. Kemény mérkőzés várható a siklósiak ellen május 4-én a Nagyatádi Városi Sportcsarnokban. Az előző két idegenbeli mérkőzés mérlege két pont.

NBII férfi felnőtt (április 13.)
Kiskőrösi KS Kft – RKC
27-28 (félidő: 14-18)

Jegyzőkönyv

Az RKC egyik nagy riválisa a Kiskőrösi csapat. Most is kemény küzdelem alakult ki a fiúk között, és ezúttal is meg tudtuk ismételni az őszi eredményt (akkor 33-27-re győzedelmeskedtünk felettük). Bár a félidőben még négy góllal mentünk, a hazai csapat le tudta küzdeni a különbséget egy gólra, de a két pont a miénk maradt.

Gólszerzők: Takács László: 7; Kozics Attila: 5; Bojtor Dávid: 5; Gelencsér László: 4; Kozics László: 3; Lebár Bence: 2; Magyar Barnabás: 1; Talián Bálint: 1.

NBII férfi felnőtt (április 26.)
Hőgyészi SC – RKC
32-25 (félidő: 12-13)

Jegyzőkönyv

Bár az első félidőben még egy góllal vezettünk, a másodikban elfogyott az energia, és az állandó rivális hőgyésziek elhúztak tőlünk. Szinte megismétlődött az őszi mérkőzés, csak sajnos fordított eredménnyel (akkor 31-23-ra győzedelmeskedtünk.)

Gólszerzők: Kozics Attila: 5; Kozics László: 4; Csonka Patrik: 4; Bojtor Dávid: 4; Lebár Bence: 2; Gelencsér László: 2; Füle Csaba: 2; Takács László: 2.

Jelenleg a tabella 6. helyén állunk 20 ponttal. A bajnokság utolsó mérkőzését itthon játszuk május 4-én itthon, a Nagyatádi Városi Sportcsarnokban, ahol az MK Pelikán-Siklós KC csapatát fogadjuk. Mindenkit sok szeretettel várunk, hajrá RKC!

leave a comment

Create AccountLog In Your Accountloading