Egy gólon múlt a Kozármisleny

Egy gólon múlt a Kozármisleny

Egy gólon múlt a Kozármisleny

Felnőtt női csapatunk a tabellán harmadik helyezett Kozármisleny ellen játszott a hétvégén idegenben. Szoros mérkőzésben, egy góllal maradtunk alul az ellenfél otthonában.

NBI/B felnőtt női (május 11.)
Kozármisleny SE – RKC
23-22 (félidő: 11-12)

Jegyzőkönyv

Nem tudtuk megismételni idegenben az őszi fordulóban itthon döntetlenre hozott mérkőzést. A tabella jelenleg harmadik helyén álló Kozármisleny csapatától egy góllal kaptunk ki, pedig a félidőben még vezettünk egyel. A mohácsi lendület megtört kissé, a pontszerzés elmaradt. Katona Sándor vezetőedző a következőket nyilatkozta: “Nem sikerült nyerni a 3. helyezett otthonában, mely győzelem ismét benntarthatott volna minket az NBI/B-ben! Nem sikerült azt a feszes csapatjátékot át hozni, mit Mohácson már elértünk! Volt aki túl forró fejű volt, voltak akik rajt vagy végjáték apátiában szenvedtek és így a pontszerzés is elmaradt.”

Gólszerzők: Kovács Dorina: 5; Magó Anna: 4; Balaskó Andrea: 3; Horváth Virginia: 3; Nagy Renáta: 3; Karsai Anna: 2; Antal Anett: 2.

Már csak egy mérkőzés van vissza a lányoknak a bajnokságból, akkor itthon fogadjuk a tabella élén álló Szombathelyi KKA-t. Jelenleg a tabella 9. helyén állunk, a Dorogi ESE van mögöttünk fenyegetőn 2 ponttal lemaradva (nekik még két mérkőzésük van vissza.) Május 18-án 18 órától sok szeretettel várjuk kedves szurkolóinkat a Nagyatádi Városi Sportcsarnokban! Hajrá RKC!

leave a comment

Create AccountLog In Your Account