Dunaújvárosból hoztak haza két pontot a lányok

Dunaújvárosból hoztak haza két pontot a lányok

Dunaújvárosból hoztak haza két pontot a lányok

NBI/B-s női csapatunk a Dunaújvárosi Városi Sportcsarnokba látogatott a hétvégén, ahol a DKKA U20-as csapatával mérkőztek meg a bajnokság aktuális fordulójában.

Szerencsére mérkőzés elején 4 góllal elhúztunk ellenfelünktől, majd az első félidő közepéig lassan felzárkóztak hozzánk a dunaújvárosiak. Összeszedett játékkal viszont sikerült a 30. percre 4 gólos különbséggel pihenőre mennünk. A második játékrész elején három perc alatt 4 gólt vágtunk az akadémistáknak (Hegedüs Dorottya ebből 3-at!), ezzel megalapozva a mérkőzés további eseményeit. Végül magabiztosan vezetve, jó játékkal alakult ki a végeredmény.

Madarász Péter edző: “Egy kellemetlen stílusban játszó ellenfelet sikerült legyőzni. Örülök hogy egyre több jó egyéni teljesítmény van, és végre éreztem a lányokon a csapategységet, és a győzni akarást. Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez.”

NBI/B felnőtt női, szeptember 27.
DKKA U20 – RKC
23-28 (félidő: 8-12)

Gólszerzők: Brezovszky Fióna: 6; Fekete Alexandra: 6; Hegedüs Dorottya: 6; Ghetu Andrea: 4; Kovács Dorina: 3; Bárdió Zsófia: 1; Póczik Kata: 1; Antal Anett: 1.

Gratulálunk, szép volt lányok! A múlt héten elmaradt Kozármisleny elleni mérkőzést október 2-án játszák a lányok a Nagyatádi Városi Sportcsarnokban 18 órától. Sok szeretettel várunk mindenkit, hajrá RKC!

leave a comment

Create AccountLog In Your Account