Döntetlennel zárt férfi csapatunk – frissítve!

Döntetlennel zárt férfi csapatunk – frissítve!

Döntetlennel zárt férfi csapatunk – frissítve!

NBII-es férfi csapatunk idegenben játszotta a szezon utolsó fordulóját. Egy pontot sikerült összeszedni a Pécsi VSE ellen.

A Pécsi VSE ellen játszottuk az NBII férfi bajnokság 11. fordulóját, az őszi szezon utolsó mérkőzését. A gólgazdag összecsapáson végül 1 pontot sikerült hazahoznunk. Csapatunknak szüksége van a pihenésre, Takács László edző nyilatkozata: “Nagyon örülök, hogy vége van az őszi szezonnak, reméljük, hogy tavaszra minden sérültünk felépül, és teljes kerettel vághatunk neki a második félévnek. Minden játékosomnak, szurkolóinknak kellemes karácsonyt és boldog új évet kívánok!”

NBII felnőtt férfi (december 7.)
Pécsi VSE II. – RKC
31-31 (félidő: 16-13)
Jegyzőkönyv
Gólszerzők: Takács László: 7; Kozics Attila: 6; Bojtor Dávid: 5; Horváth Richárd: 4; Horváth Gergő: 3; Tóth Simon: 2; Kozics László: 2; Magyar Barnabás: 1; Soós Rómeó: 1.

A fiúk jelenleg a tabella 9. helyén állnak. Takács László értékelése: “A sok sérült rányomta bélyegét az őszi teljesítményünkre, jó pár hazai mérkőzésünk volt, amit ezzel a plusz 2-3 emberrel meg tudtunk volna nyerni, sajnos nem így sikerült. Emiatt csalódott vagyok, de bízom benne, hogy tavasszal már reálisabb képet fogunk látni a gyengeségeinkről, erősségeinkről.” A tavaszi szezon küzdelmei februárban kezdődnek, melyről nemsokára bővebb tájékoztatást adunk.

leave a comment

Create AccountLog In Your Account