Csarnok

A nagyatádi Városi Sportcsarnok 2001 novemberében került átadásra a Szent István parkban. Az ezer fő befogására alkalmas létesítmény a kor színvonalának megfelelően ötvözi a többfunkciós használhatóság legfontosabb elemeit: a 45×24 méteres, európai szabványoknak megfelelő küzdőteret, melyen tulajdonképpen valamennyi teremsport remek feltételekkel űzhető.

A sportcsarnokban hat öltöző, kondicionáló terem, illetve automata tekepálya áll a sportolni vágyók rendelkezésére. A délelőtti órákban a városban működő oktatási intézmények iskolarendszerű testnevelésórákat tartanak a csarnokban. A délutáni időszakban a városban működő versenysportágak felnőtt, ifjúsági és utánpótlás csapatai, egyéb sportágak együtteseinek edzéseinek, valamint bajnoki versenyek lebonyolításának ad helyet.

Az épületben működő Vencel Söröző és Étterem a napi kulturált vendéglátás mellett a nagy rendezvények teljes körű kiszolgálását is biztosítja. A tágas létesítmény a sportrendezvények mellett alkalmas szórakoztató és kulturális programok lebonyolítására, így például koncertek, fogadások, bálok, konferenciák, vásárok és színpadi előadások rendszeresen helyet kapnak.

A Városi Sportcsarnoktól 50 m-re lévő általános iskolában még egy új 20×40 m-es küzdőterű (kézilabdapálya méretű) tornacsarnok található, így lehetőség nyílik akár több csapatos tornák két közeli helyszínen történő egyidejű lebonyolítására is.

Szállásigény esetén a 100 m-re lévő, nemrég felújított József Attila Középiskolai Kollégium 2-4 ágyas fürdőszobás hálóiban kedvező áron biztosítható a sportolók elhelyezése.

Nagyatád a szobrok, parkok és fürdők városa. Csodálatos természeti környezet övezi. A településen termál-strandfürdő, fedett uszoda és gyógyfürdő is működik, amely létesítmények kitűnő lehetőséget biztosítanak a sporteseményekre érkezők szabadidejének eltöltésére, a versenyek utáni regenerálódásra.

Cím: 7500 Nagyatád, Szent István park 2.
Sportcsarnok vezető: Szakályné Pintér Mária
Telefon: 82/553-082
Fax: 82/553-083

[Google_Maps_WD id=6 map=2]

Create AccountLog In Your Accountloading