RKC utánpótlás

RKC utánpótlás

Utánpótlás csapataink 14 korosztályban vesznek részt a küzdelmekben. Teljesítményük jó, az edzők elégedettek a gyerekek hozzáállásával, kitartásával, sportszerűségével. A fő cél, hogy mindenki kihozza magából a maximum teljesítményt és koncentrációt, mely által a csapatok össze tudnak kovácsolódni. Az RKC utánpótlás csapatainak eredményessége is jó, a létszám növelésével érhetnénk el jobb eredményt.

Női ifjúsági csapatunk Nagy Renáta vezetésével a II. osztályú bajnokság nyugati csoportja tabelláján a hetedik helyet érték el ebben az évadban. Itt már erős mezőnyben vesznek részt a lányok, de tisztességgel helyt állnak, a felkészülési munkájuk meghozza gyümölcsét. A 16 fős csapat 22 mérkőzésből 10 győzelemmel, 1 döntetlennel és 11 vereséggel zárt. Brezovszky Fióna 165 lőtt góllal az előkelő harmadik helyet szerezte meg a góllövőlistán.

Férfi ifjúsági csapatunk a III. osztály Dél-Nyugati csoport bajnokságában szerepelt. Összesen 24 mérkőzést játszott, a mérleg a következőképp alakult: 9 győzelem,1 döntetlen, 14 vereség, mellyel a bajnokság 8. helyén végeztek. Jeszencsák Edvin vezényletével 17 főre bővült a játékoskeret, az állandó játékosok létszáma 12-13 fő. Az őszi szezon kezdetén az erőviszonyok ismeretlen mivolta miatt nem volt konkrét célkitűze a csapatnak, de minden játékos a lehetőségeihez, képességeihez mérten igyekezett a lehető legtöbbet és legjobbat kihozni magából, és ezáltal a csapatból. A sok közös élmény, csata nagyon jól összekovácsolta a társaságot.

Kurucz Ivett leány serdülő csapata a II. osztály nyugati csoportjának 6. helyén végeztek ebben az évadban 22 lejátszott mérkőzéssel. Ebből 10-et győzelemmel, 3-at döntetlennel, 9-et pedig vereséggel zártak. Patak Sarolta a góllövő lista harmadik helyén zárt 148 dobott góllal. A csapat gyengesége az alacsony létszám, de ennek ellenére is a lányok kitartóan, példamutatóan járnak és dolgoznak az edzéseken.

U15-ös leányaink vezetője Vékony Tamásné elmondhatja a lányokról, hogy jól szerepeltek a bajnokságban ebben az évadban. A tavaszi szezonban a Gyermekbajnokság LU14 3. osztály Zákányi Bálint régió Felsőházi bajnokságában folytatták a versenyeket, ahol hét győzelemmel, 0 döntetlennel és 8 vereséggel a negyedik helyet szerezték meg. A csapat fegyelmezetten jár edzésekre, és mindenki maximálisan, szorgalmasan odateszi magát, a 11 fős kislétszámú csapat fejlődőképes.

Fiú U14-es alakulatunk a II. osztály küzdelmeiben vett részt, ahol az alapszakasz után a felsőházi rájátszásba kerültünk, majd a középdöntők után a 7-12. helyekért folytak a küzdelmek. A 10 mérkőzésből 3 győzelemmel, 2 döntetlennel és 5 vereséggel zártunk. Takács László csapatánk megmutatkoztak az erősségei és gyengeségei egyaránt. Csapat játékban ebben a bajnokságban talán a legjobb teljesítmény a miénk, de sajnos a nagyobb csapatok ellen a versenyt nem vehetjük fel, mert ahhoz túl kevesen vagyunk. A céltechnikai elemek tökéletesítése és a taktikai játékok begyakorlása.

fiú U13-as bajnokságban nincs tabella, de a gyerekek a mérkőzéseken tudják éles helyzetben gyakorolni az edzéseken átvett formációkat. Lebár Bence edző szerint a csapat hozzáállása és akarata megfelelő arra, hogy el tudják sajátítani a megfelelő technikákat. A csapatjáték rendben van, a következő évadban már komolyabb feladatok elé néznek a fiúk. A mérleg: 7 győzelem, 1 döntetlen, 12 vereség.

Leány U13U12U11 csapatoknál sincs tabella. Gurbács Zoltánné és Simon Barbara vezetésével ez a legnépesebb mezőnye klubunknak, ezen korosztályok között nagy arányú a felversenyzés. A csapatok nagyon jól teljesítenek. Éves szinten 15 mérkőzés nap, 30 mérkőzést jelent ez. U12-es leány csapatunk a 2018-as évadban veretlenül zárta az idényt. U13-as csapatunk 3 vereség szenvedett el. U11-es csapatunk októbertől kezdődően 4 fordulón vett részt, a 8 mérkőzést veretlenül zárta. LU13 17 fő, LU12 1. 11 fő, LU12 2. 10 fő, LU11 16 fő.

Leány U9Leány U8 csapataink edzője Péter Zsolt kis létszámú csapatokkal dolgozik. Mind a két korcsoportról elmondható, hogy a terveknek megfelelően fejlődtek az év során, a kitűzött célokat megvalósították, és egy nagyon jó közösséget sikerült kialakítani, ami talán a legfontosabb ebben az életkorban.

Orbán László Fiú U10-es csapata ebben a szezonban új pályamérettel és létszámmal kellett megismerkednie. Ugyanolyan lelkesedéssel és munkamorállal álltak bele az új feladatba, mint az előző évben. A létszám nem változott, ahogyan a kicsik edzéshez/mérkőzéshez való hozzáállása sem. A mérkőzések 60-65%-át megnyerték a gyerekek illetve szülők számolása alapján. A cél ebben az évben is az volt, hogy a fizikai hátrányukat csökkentsék.

Jeszencsák Edvin Fiú U9-es csapata a Zákányi régióban szerepel 9 fővel A gyerekek nagyon szorgalmasan és örömmel látogatják az edzéséket. Leginkább a koordinációs képességek fejlesztésére, sportágspecifikus alapmozgások készségszintű elsajátítására, valamint az egyéni képességek fejlesztésére fordítják a hangsúlyt. A cél a sokoldalú képesség fejlesztés, hogy minél több sikerélményhez jussanak a kézilabda pályán a gyerekek.

Boros Bálint vezetésével folytatódnak az Ovi kézi edzések is klubunkban; illetve az U8-as fiúkat is ő neveli. Míg a legkisebbek az alapok elsajátításán fáradoznak, illetve a sportág megkedveltetése a cél. A nagyobbak már bonyolultabb technikai képzésen vesznek részt, a társakkal való kapcsolatot is gyakorolják a mérkőzéseken. A lelkesedés nem lankad.

LU8
LU9
FU8
FU9
LU11
LU14
LU15
Leány serdülő

A csapatképek feltöltése folyamatban. További információért kattintsanak.

Create AccountLog In Your Account