Baján jártak férfi csapataink

Felnőtt, ifjúsági és serdülő férfi csapataink is Bajára látogattak az aktuális bajnoki fordulóra. Mindegyik gárdánk helyt állt; míg NBII-es felnőtt csapatunk sajnos nem tudott pontot szerezni, ifjúsági és serdülő együtteseink győzelemmel tértek haza. Összefoglaló.

NBII-es felnőtt férfi csapatunk a tabellán hattal előttünk álló Bajai KSE ellenfele volt. Ősszel két góllal nyertünk itthon ellenük, de a megerősödött bajai alakulat ellen nem sok esélyünk volt most, de a fiúk összeszedett játékkal helyt álltak az összecsapáson. Takács László edző értékelése: “Nem mi voltunk a mérkőzés esélyese, de arra kértem a fiúkat, hogy próbáljunk meg kiadni magunkból mindent. Folyamatosan tapadtunk vendéglátóinkra, de egy rövidzárlat miatt nagyobb különbség alakult ki a félidőre. Védekezést váltottunk, aminek köszönhetően folyamatosan zárkóztunk fel, újra nyílt lett a mérkőzés. Sajnos a pontatlan helyzetkihasználásnak köszönhetően nem érdemeltünk pontot-pontokat, de ennek ellenére a mutatott játékkal elégedett lehetek. Tudjuk melyik mérkőzéseket kell megnyernünk és próbálunk ezekre koncentrálni.”

NBII felnőtt férfi, március 8.
Bajai KSE – RKC
33-29 (félidő: 19-13)

Jegyzőkönyv
Gólszerzők: Magyar Barnabás: 7; Soós Rómeo: 6; Bojtor Dávid: 5; Horváth Richárd: 3; Horváth Gergő: 3; Takács László: 2; Szentgyörgyi Gergő: 1; Tóth Simon: 1; Lebár Bence: 1.

III. osztályos férfi ifjúsági csapatunk izgalmas, végig kiegyenlített mérkőzés végén tudott egy góllal győzedelmeskedni. Jeszencsák Edvin edző nyilatkozata: “Talán a korai ébresztő és a hosszú utazás miatt, nehezen lendült játékba a csapat, így az első negyed órában a vendégek uralták a játékot. Majd a lassan, de fokozatosan tapasztalható javulásnak köszönhetően a 30. perceben sikerült kiegyenlíteni a korábban még 4 gólos hátrányunkat. A második játékrész rendkívül kiegyenlített és izgalmakkal teli küzdelmet hozott, így hol a hazaik, hol pedig mi vezettünk egy-egy gólkülönbséggel. A mérkőzés kimenetele még az utolsó másodpercben is három esélyes volt, de végül a magasfokú koncentráció és győzni akarás révén mi örülhettünk az egygólos különbségnek. Gratulálok mindenkinek az emlékezetes győzelemhez! “

Férfi ifjúsági III. osztály, március 8.
Bajai KSE – RKC
23-24 (félidő: 13-13)

Jegyzőkönyv
Gólszerzők: Horváth Dávid: 8; Tóth Simon: 6; Radák Soma: 5; Kanyar József: 2; Czene Benjamin: 2; Szentgyörgyi Gergő: 1.

Serdülő csapatunk is a bajaiak ellen léptek pályára. Közepes játékkal győzedelmeskedtünk az ellenfélen. Takács László edző a következőket mondta el: “Fárasztó utazás után nyögvenyelős mérkőzést játszottunk. A győzelem nem forgott veszélyben, de védekezésben többször nem koncentráltunk eléggé, támadásban több pontatlan lövés, valamint taktikai fegyelmezetlenség jellemezte játékunkat. Sérülés és betegség is nehezítette dolgunkat.”

Fiú serdülő III. osztály, március 8.
Bajai KSE – RKC
24-33 (félidő: 11-15)

Jegyzőkönyv
Gólszerzők: Medeg Marcell: 12; Koósz Donát: 5; Lipők Levente: 4; Szentgyörgyi Gergő: 4; Kanyar József: 4; Széplábi Engelbert: 2; Kalmár Viktor: 1; Csordás Krisztofer: 1.

Március 14-én szombaton itthon játszanak csapataink a Kalocsa KC ellen, de ezek a mérkőzések zárt kapuk mögött zajlanak az ismert rendkívüli helyzetre való tekintettel. Megértésetek köszönjük, tudósítunk a mérkőzésekről.

leave a comment

Create AccountLog In Your Account