A Vasasnál maradt a két pont

A Vasasnál maradt a két pont

A Vasasnál maradt a két pont

Az öttel előttünk álló Vasas SC otthonába látogatott felnőtt női NBI/B-s kézilabda csapatunk. Az első félidőben jó védekezéssel és támadójátékkal még álltuk a sarat, de végül megmutatkozott a két csapat közti különbség.

Az ellenfél erősen kezdett, öt perc alatt ötöt vágtak nekünk, míg nekünk csak egy gólunk volt. A 15. percre felvettük a fonalat, mind támadásban, mind pedig védekezésben is jó teljesítményt mutattunk, így alakulhatott úgy, hogy a félidei sípszóra egy gól különbséggel tettük le a labdát. A második játékrész elején még tartottuk az iramot, de a 45. perc körül elfogytunk, és megmutatkozott a Vasas fölénye. Madarász Péter edző nyilatkozata: “Sajnos nem jó előjelekkel vágtunk neki a mérkőzésnek mert betegségek és sérülések is sújtották a csapatot. Az első félidőben jó teljesítményt nyújtottunk mind támadásban mind védekezésben. A szünetre teljesen kiegyensúlyozott játékkal mehettünk el. A második félidőben kijött a csapatok közötti különbség, mi 45 percig bírtuk azt a tempót, amit a hosszabb cserepaddal rendelkező Vasas végig játszott az egész mérkőzésen. Az eredmény tekintetében nem, de a mérkőzés nagy részében mutatott játék alapján nem lehetek elégedetlen a csapattal.”

NBI/B felnőtt női, március 7.
Vasas SC – RKC
30-22 (félidő: 14-13)

Jegyzőkönyv
Gólszerzők: Kovács Dorina: 7; Bárdió Zsófia: 4; Bozsok Dóra: 2; Póczik Kata: 2; Horn Mónika: 2; Kadlicsek Zea: 2; Kurucz Ivett: 1; Hegedüs Dorottya: 1; Szalai Evelin: 1.

A lányok legközelebb itthon játszanak. Március 13-án, pénteken 17 órától a Csurgói NKC lesz a vendégünk. Gyertek, szurkoljunk együtt, hajrá RKC!

leave a comment

Create AccountLog In Your Account