A NEKA-nál járt felnőtt női csapatunk, a bűvös szám: 8

A NEKA-nál járt felnőtt női csapatunk, a bűvös szám: 8

A NEKA-nál járt felnőtt női csapatunk, a bűvös szám: 8

A Magyar Kupa második fordulóját Balatonbogláron játszotta felnőtt női csapatunk a Nemzeti Kézilabda Akadémia otthonában. A két pont ott maradt, de hasznos mérkőzést játszottunk.

Az RKC felnőtt női csapata a Balaton partján töltötte a keddi napját. Persze nem fürdőzéssel, hanem a Magyar Kupa aktuális fordulójában a NEKA ellen lépett a kézilabda pályára az ellenfél otthonában. Ahogy ismerjük is a Nemzeti Kézilabda Akadémia csapatát, nem volt meglepetés, hogy a mérkőzés első félidejében már 10 góllal elhúztak tőlünk. Ezzel ellentétben mi nagy meglepetést okoztunk a második félidőben, mondhatjuk, rájuk ijesztettünk, hiszen: 8 (!) góllal többet dobtunk a második játékrészben, mint a NEKA, mindezt az utolsó 8 percben, így egy 8-0-s hajrát hoztunk ellenük – ezért is a címben szereplő bűvös szám. Madarász Péter, az RKC edzője a következőket nyilatkozta: “A mérkőzés jól szolgálta a hétvégi Mohács elleni mérkőzésre való felkészülést. Gratulálok a lányoknak a második félidei játékához!”

Magyar Kupa, felnőtt női (október 8.)
NEKA – RKC
30-28 (félidő: 20-10)

Jegyzőkönyv
Góllövők: Hegedüs Dorottya: 9; Kovács Dorina: 5; Magó Anna: 4; Bozsók Dóra: 3; Szandai Martina: 2; Nagy Renáta: 2; Karsai Anna: 1; Antal Anett: 1.

Gratulálunk! Mohácsra október 13-án, vasárnap utaznak a lányok, a távolból is tessék nekik szurkolni! Nemrég játszottunk ellenük, akkor itthon egy góllal legyőztük őket a Liga Kupa keretein belül, reméljük most is hasonlóan teljesítünk. Itthon legközelebb október 19-én találkozhatunk velük, akkor a Vasas SC az ellenfél.

leave a comment

Create AccountLog In Your Account