A Hőgyész volt férfi csapataink vendége

A Hőgyész volt férfi csapataink vendége

A Hőgyész volt férfi csapataink vendége

November közepén hazai pályán fogadtuk az örök riválist, a Hőgyész SC-t. Felnőtt férfi csapatunk nem bírta a hajrát, az ifjúsági csapatunk simán győzött ellenük. Olvassák el összefoglalónkat.

Rendkívül izgalmas mérkőzésen maradt alul NBII-es felnőtt férfi csapatunk. A paprikás hangulatú találkozón a két csapat végig nagyon szorosan egymás mellett haladt, senki nem tudott elhúzni a másiktól. A hajrában végül sajnos alul maradtunk. Takács László edző a következőket nyilatkozta a mérkőzésről: “Az első félidőben a védekezésünk, a másodikban a támadó játékunk gyengélkedett. A szerencse is a vendégek mellé állt, a kipattanók rendre hozzájuk kerültek. Jól fog jönni a pihenő, lesz mit tennünk a következő mérkőzésig.”

NBII. felnőtt férfi (november 16.)
RKC – Hőgyész SC
27-29 (félidő: 16-16)

Jegyzőkönyv
Gólszerzők: Bojtor Dávid: 7; Soós Rómeó: 7; Horváth Gergő: 6; Takács László: 2; Kozics László: 2; Magyar Barnabás: 1; Tóth Simon: 1; Varjas Péter: 1.

Az ifjúsági férfi csapatunk már szerencsésebben járt, hiszen összeszedett csapatmunkával sikerült e fontos mérkőzésen (hiszen a tabellán közvetlenül mögöttünk állnak) megszerezni a két pontot. Jeszencsák Edvin edző nyilatkozata: “Ifjúsági fiúcsapatunk a közvetlenül mögöttünk álló Hőgyészi SE csapatát fogadta, így rendkívül fontos volt a 2 pont megszerzése. A srácoknak sikerült átérezni a lehetőséget, és rendkívül kemény védekezéssel, Karsai Gábor szenzációs védéseivel sikerült itthon tartani a 2 pontot! A fegyelmezett – a taktikát maximálisan betartó – csapatot csak dicsérni tudom, hiszen a 13 kapott gól önmagáért beszél. “

Férfi ifjúsági III. osztály (november 16.)
RKC – Hőgyész SC
25-13 (félidő: 11-5)

Jegyzőkönyv
Gólszerzők: Horváth Dávid: 8; Tóth Simon: 7; Kanyar József: 3; Szentgyörgyi Gergő: 2; Radák Soma: 2; Pitz Bence: 1; Czene Benjámin: 1; Horváth Dominik: 1.

A fiúkkal legközelebb december 1-én találkozhat a haza közönség, akkor a szomszéd vár, a Satelit SE látogat hozzánk. Gyertek el szurkolni, hajrá RKC!

leave a comment

Create AccountLog In Your Account