A bajnokesélyes tartotta meg a pontokat

A bajnokesélyes tartotta meg a pontokat

A bajnokesélyes tartotta meg a pontokat

Február utolsó vasárnapján férfi NBII-es csapatunk Pécsen járt a PEAC-nál. Tartottuk magunk a bajnokesélyes mellett, de a végén nem bírtuk a nyomást.

NBII. felnőtt férfi (február 24.)
PEAC – RKC
26-22 (félidő: 14-10)

Jegyzőkönyv

NBII-es férfi csapatunk jelenleg a tabella 6. helyén áll. Soron következő bajnokijukat a bajnokesélyes, a tabella első helyét tartó PEAC ellen játszották. A jó kezdés ellenére sajnos alábbhagyott a fiúk lendülete; az első félidőben többször vezettünk is, de a lendület megtört és sajnos elmaradt a bravúr. Takács László vezetőedző a következőket nyilatkozta a mérkőzésről:

“Az első félidőt nagyon jól kezdtük, folyamatosan fej-fej mellett haladt a két csapat, többször át is vettük a vezetést. Az első félidő végén egy gyengébb öt perces szakaszban az ellenfél meglépett tőlünk öt gólra, amit a félidő végéig csak négyre tudtunk felhozni. A második félidőben már többször volt 5-6 gól a különbség a pécsiek javára, de visszatudtunk jönni 3-4 gólos különbségig. Azt lehetett érezni, hogy ha van egy kis szerencsénk és a ziccereinket belőjük, akkor akár közelebb is zárkózhattunk volna. Sajnos nagyon rossz lövőszázalékkal játszottunk, ezért a házigazdákat nem tudtuk négy gólnál jobban megközelíteni. Úgy érzem, hogy több volt ebben a mérkőzésben, akár pontot, pontokat is lehetett volna szerezni.”

Gólszerzők: Bojtor Dávid: 7; Kozics Attila: 6; Kozics László: 3; Gál Bertold: 3; Csonka Patrik: 1; Magyar Barnabás: 1; Füle Csaba: 1.

A következő mérkőzésük itthon lesz férfi csapatunknak, március 2-án a Kalocsai KC-t fogadjuk 18 órától a Nagyatádi Városi Sportcsarnokban, mindenkit sok szeretettel várunk!

leave a comment

Create AccountLog In Your Accountloading